Стикер за бърз достъп до бележника Кратък справочник Word / Excel клавишна Комбинация Помощна клавиатура за PC Декор от PVC Клавиатура за лаптоп

Стикер за бърз достъп до бележника Кратък справочник Word / Excel клавишна Комбинация Помощна клавиатура за PC Декор от PVC Клавиатура за лаптоп

Ученически пособия
4.21лв. 2.11лв.
В наличност
(0 Коментари)

Подобряване на уменията за работа с компютър с помощта на нашия стикер perfect shortcut!Не съдържа лепкави замърсявания и лесно се нанася върху OS 11 Биг Сур и всякакви OS 10, като Catalina, Mojave и El Capitan.Когато се прилага выдавите въздух, за да се гарантира безупречно покритие.Получите стикер с шпаргалкой сега и продвигайся напред в играта си!

Характеристики:

Материал: pvc

Начин на обработка: печат

Приложими модели: window OS

Тип на ламиниране: знание

Характеристики на филм: бързи

Списък:

1 x клавишни комбинации

Повече за продукта

1. Устойчив на надраскване PVC: получавате по работния процес с помощта на нашите устойчиви на надраскване и непромокаеми комбинации от PVC с високо качество.Лесното нанасяне на компютри и липсата на прилипающих замърсяване оптимизират работата си за постигане на оптимална производителност.

2. Ефективно проучване на преки пътища: обогатете с помощта на списъка на най-бързите начини за бързо изпълнение на задачите!Подобрете ефективността с помощта на нашия стикер, съдържащ основните бързи начини.Бъдете една крачка напред, подобряване на ежедневните си операции.

3. Плавно лепене: Осигурете безупречно лепене на нашите стикери с комбинации на клавиши, като следвате няколко лесни стъпки.Сгънете я махнете хартиен субстрат, выдавите въздух и се прилага постепенно, като се избягва образуване на гънки или мехурчета.

4. Практичност при употреба: Увеличете производителността с помощта на нашите клавишни комбинации, които са оптимизирани за безпроблемна интеграция с OS 11 Биг Сур и всички версии на OS 10, включително Catalina, Mojave и El Capitan.P

5. Хубав подарък: Разкрийте потенциала на вашия компютър с помощта на нашето ръководство за сочетаниям клавиши.Идеален подарък за приятели и колеги, които се стремят да подобрят своите умения за работа с компютър.

sku: w10654

Материал Пластмаса
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени