Сигурен чук, Разбивающий стъкло, Инструмент за евакуация на автомобил, Катер, за обезопасителни колани, Защитни чук, Практичен и преносим Инструмент за разбиване на стъкла на автомобила

Сигурен чук, Разбивающий стъкло, Инструмент за евакуация на автомобил, Катер, за обезопасителни колани, Защитни чук, Практичен и преносим Инструмент за разбиване на стъкла на автомобила

Почистване и поддръжка на автомобили
21.39лв. 10.69лв.
В наличност
(0 Коментари)

Основни моменти:

1. Корона от вольфрамовой стомана: Благодарение на солидна сензорна от вольфрамовой стомана този прозорец лифт може лесно да се счупят странично стъкло в случай на инцидент.Бъдете готови за неизбежното с нашия надежден и ефективен инструмент.

2. Нож за колан за безопасност: Този интелигентен инструмент за осигуряване на безопасност при спиране на автомобила ви позволява плавно да се измъква от неприятностите в случай на катастрофа.Той бързо плячкосване капан предпазни колани и разбива стъклото с минимална сила.Нож за колан и прозорец лифт са необходими за вашата сигурност

3. Лесен за носене: в Този автомобилен прозорец лифт лек и с малки размери, така че лесно можете да го носите със себе си или да сложите в чантата си.Също така можете да прикачите към централната конзола на автомобила за бърз достъп в спешни случаи.

4. Лесно счупи стъкло: Този стеклобой се основава на механичен принцип счупения прозорец, който ви позволява лесно се цепи стъкло.Той също така е водоустойчив, така че не е нужно да се притеснявате за налягане на водата.

5. Широка гама от приложения: дали сте в приключението на пътуване, автомобил на къмпинг или извършване на подводен бягство, автомобилен предпазен чук ще ви помогне да пробие на всяко стъкло пречка и да се гарантира вашата безопасност.

Описание:

Инструмент за сигурност Срив Smart е необходим на всеки автомобил собственика!Изработени от здрава вольфрамовой стомана, той бързо и с лекота перерезает капан колани.Неговите малки размери осигурява удобство на съхранение, но не го подценявайте мощност - той също може да се счупи стъкло на колата в случай на извънредни ситуации.Бъдете в безопасност и сигурност на пътя с Срив Smart.

Технически характеристики:

1. Име на продукта: прозорец лифт

2. Размери на продукта: около 10 * 2 см

3. Материал на продукта: алуминиева сплав

4. Процесът на производство: пясъкоструйна обработка + окисляването на

5. Тегло на продукта: около 100 г

Списък на продуктите:

1 * прозорец лифт

Бележки:

1. Моля, нека грешка 0,5 см/0,20 поради ръчно измерване.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта, надявам се, вие можете да разберете.

sku: w1090

Името на модела Автомобилен предпазен чук
Произход Континентален Китай
Тегло на продукта 80g

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени