MOES Sasha Fingerbot Button Pusher Нов пальчиковый робот ZigBee Smart Life App автоматично превключване на Гласово Управление Алекса Google Home

MOES Sasha Fingerbot Button Pusher Нов пальчиковый робот ZigBee Smart Life App автоматично превключване на Гласово Управление Алекса Google Home

Електрическо оборудване и консумативи
157.77лв. 81.77лв.
В наличност
(0 Коментари)

Sasha Smart Fingerbot Plus Wireless Switch Bot-тласкач управление на приложенията ZigBee Remote Touch Включване / изключване на бутоните за превключване на Гласово управление от Алекса Google Home

ОТ MOES

Актуализация:

1. Капацитет на батерията: 500 mah → 800 ма

2. Обхват на движение: 8 m → 12 м

3. Усилие: 9N → 15N

4. Време кликвания: 3 Хил. лв. щраквания → 15 хиляди кликвания

Основни характеристики:

1. Нов модернизиран Fingerbot Plus е проектирана с чувствителен на допир бутон на устройството за опростяване на включване / изключване роботизирана ръка в сравнение с традиционните електрически ключове и бутони, превръщайки ги в интелигентна с едно натискане на бутона bot button pusher благодарение на неговата интелектуална съвместимост с приложението на Hristo Смарт / Smart Life / MOES, няма по-сложни операции за повторно инсталиране на нов интелигентно устройство, просто залепете Fingerbot Plus към переключателям или бутони, за да получите информация в рамките на няколко минути.Определете програма с комбинации от движения на ръцете и паузите, и един робот ще да го повтарям толкова, колкото искате.

2. Изключително лесен режим на сдвояване, в приложение на Hristo Smart за тази версия на zigbee се изисква zigbee hub за достъп до разнообразни интелигентни функции в приложението. Преместване нагоре и надолу по избор с възможност за регулиране на 0-100 в съответствие с вашите нужди на конкретни устройства; за допълнително удобство е дори установено време подкрепи.

3. Контролирайте своите традиционни уреди с използване на гласови команди Alexa, Google Assistant и Siri, активирайте вакуум с помощта на глас и за дистанционно включване на офис компютър или домакински традиционната техника с помощта на ключа или бутон от задължително zigbee хъб.Насладете се на лек интелектуален начин на живот с този на Smart Fingerbot Plus; Инсталиране на собствен график за някои устройства да се включват / изключват ги в определено време, в приложението; съвместно използване на устройството членовете на вашето семейство и групово управление са на разположение в приложение просто докосване.

4. Fingerbot Plus е съвместим с различни бутони и превключватели.Може просто да прикрепите към всяка повърхност и надграждане на вашия стар уред.Ако сте го инсталирали в обратна посока, повече не се притеснявайте за това, в приложение вариант регистъра на ключа, която позволява регулиране на положението му на всяко място, където се намирате, което ви гарантира икономии на време и енергия за мониторинг на нивото на зареждане на батерията в режим на реално време.Можете да го използвате за осветление, вентилатори, кафе дейци, гаражни врати и много други.С помощта на добавка кулисный ключ може да се обърнеш и в двете посоки, натиснете или дръпнете за ВКЛЮЧВАНЕ / изключване само един пръст Bot Plus.

5. Модулна конструкция позволява на потребителите да заменят лост с различни варианти на набор от инструменти за разширяване на възможностите му в различни случаи.Всичко, което ви трябва, е да си го сложите ивица на етикети до завъртане на ключа или бутон.Никаква подмяна, никакви средства не се изисква.Свързани стикер 3M позволява да се инсталира навсякъде, където ви хрумне; Отсега нататък вие ще се насладите на безпроблемно безопасно пътуване със собствените си ръце; поддържа само от мрежата 2.4 G; включва пълна 2-годишна гаранция и 60-дневна гаранция за връщане на парите за пълно удовлетворение.

sku: w1109

Тип изделия ключове
Сертифициране СМС
Произход Континентален Китай
Тип прекъсвач Дистанционно управление
Интелигентно устройство ДА
Търговска марка MoesHouse
Материал Пластмаса

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени