Модерен бебешки аксесоари за творчество ръчна изработка, производство на книги за рисуване на графити, Цветна хартия, Великден

Модерен бебешки аксесоари за творчество ръчна изработка, производство на книги за рисуване на графити, Цветна хартия, Великден

За дома и градината
4.07лв.
В наличност
(0 Коментари)

Тагове: студентски аксесоари

Описание:

[Магическа хартия за скретчинга] Отваряне на опаковката, вие ще видите черна матирана повърхност хартия за скретчинга, но под нея се крие много ярки цветове.Използвайте стъргалка, за да се направи най-хубавата снимка в ума си.

[Характеристики на продукта] Черна матова хартия за рисуване-различна яркост, с дървени грифелем.Това могат да правят деца над 3 години, тъй като те трябва само да се запази дървена дръжка за леко потупване на хартия.Дайте воля на въображението си, може да се направи това, което искате.

[Обогащайте ежедневие] Рисуване на хартия добавя малко забавление в живота на децата и разсейва скуката.Се използва за създаване на пощенски картички, рисунки, картини, плътност и т.н. Позволете на децата да се отървете от компютърни и мобилни игри и да се потопите в света на изготвяне на този калейдоскопу.

[Изготвя лесно да] Ако децата наистина не знаят как да рисуват, модели и рисунки ще им помогне да рисувате красиви изображения, като дъга, небе, облаци, гора, море и калейдоскопы.

Спецификация:

Име на продукта: албум за рисуване

Технически характеристики на продукт и опаковка: Малък размер: 10 см * 14 см,

Средният размер: 14 см. * 20 см,

Голям размер: 20 см * 28 см

Какво е включено в опаковката

10 x листа хартия за рязане

2 x цветни своята практика

1 x бамбук дръжка

sku: w113343

Количество бр. 1 бр.
Тип комплект ДА
Тип продажба на едро no
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени