Истински Цвете Малкият Принц Запазен Свежи Цветя Прозрачна Акрилна Роза Подарък Кутия 214

Истински Цвете Малкият Принц Запазен Свежи Цветя Прозрачна Акрилна Роза Подарък Кутия 214 "Свети Валентин" Е Ден На Св. Валентин

За дома и градината
107.52лв.
В наличност
(0 Коментари)

Запознаване с безсмъртен цвете

Вечни рози са идеални подаръци за различни поводи, като Деня на Свети Валентин, Ден на майката, сватба, рождени дни и др.Те излъчват романтика, любов, благодарност и благословия.Тези рози са идеални за любителите на цветя, загрижени за проблема разпад, а също така и за колекционери и тези, които ценят околната среда и спомени.

За тези рози не се нуждаят от специални усилия в грижите им трябва само леко припудривать и се поставят далеч от пряка слънчева светлина и влага.Стойността на вечни рози се състои в това, че те са пример за вечната любов, което ги прави отличен подарък за спомен.Закупуване на вечни рози може да ви изненада за получателя и да му романтика, принуждавайки го да се чувства специален и обичан.Те също са с уникален декоративен елемент във всеки дом.

Топло напомняне

Благодарим ви за избора на нашия продукт.Моля, обърнете внимание на следните въпроси, за да можем да предоставим най-доброто обслужване.

За консервирани цветове

1. запазени цветя са изработени от свежи цветя, които са нежни и имат различна форма.При производството и транспортиране не могат да бъдат малки драскотини, пукнатини и паднали отломки.Ако ги откриете, надяваме се, че ще бъде в състояние да разбере и се опита да се справи с това.

2. записани цветя могат да отсыревать при висока влажност на въздуха и избледнява под въздействието на пряка слънчева светлина.Моля, избягвайте съхранение и продажба във влажни помещения или под пряка слънчева светлина.

За логистиката

1. Моля, опитайте се да получите пратката лично при получаване.Ако установите, че пратката е повредена, моля, откажете се от нея и се свържете с нас директно.Моля, разархивирайте и проверка на количеството и качеството на продукта веднага след получаването му.Ако забележите някакви проблеми, моля, свържете се с нас възможно най-скоро.

2. Нашата компания изпраща стоки от Юньнани, Китай, че на големи разстояния.Информация за логистиката може да се актуализира бавно, но действителната пратката е при обичайните транспортиране.Моля, не се притеснявайте.Ако искате да знаете ситуацията в реално време, моля, обадете ни се.

следпродажбено обслужване

1. Проблеми на качеството, се считат за следните ситуации: повреда на продукта, опаковката, функционални дефекти, дефектни продукти, липсата на передоставка или неподходящи аксесоари.Ако забележите някакви проблеми, моля, свържете се с нас възможно най-скоро.

Ще обърнем приоритет на тяхната обработка за вас.

2. Следните ситуации не се предвиждат резервни части за поддръжка: продуктът е получена повече от 10 дни, и в рамките на 10 дни не са изтъкнати никакви възражения поради неправилно съхранение засягат продажбите на продукта, на натрупването на запаси, които го правят негоден за продажба, вторични продажби или проблеми, възникнали в резултат на обработка.

sku: w116429

За внос или не No
разнообразие розов
Цветен стил Букет цветя
Произход Континентален Китай
Класификация Изкуствени цветя
Стил Цвете + ваза
Материал Плетени, Истинска Роза
Опаковка Подарък кутия
занаят Ръчна изработка
Тип Запазени свежи цветни орнаменти
CN Юнан
Извинение Ден на свети Валентин
Това е подарък ДА

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени