Безжични слушалки с шумопотискане, Безжична слушалка с стереофоническим съраунд звук, режийни слушалки с карта памет Tf за

Безжични слушалки с шумопотискане, Безжична слушалка с стереофоническим съраунд звук, режийни слушалки с карта памет Tf за

Портативен Аудио и видео
18.71лв. 10.28лв.
В наличност
(0 Коментари)

Ще Получите пълно удоволствие от слушането с нашите меки слушалки, оборудвани аудиоинтерфейсом 3,5 мм. Дизайн на въздушната ушите и издръжлив материал, осигуряват дълготраен комфорт при носенето. Оборудвани с led задно осветяване за подобряване на стила.Перфектна за игри, слушане на музика и много други.

Спецификация:

Заглавие: Сгъваеми слушалки в ушите

Материал: ABS + изкуствена кожа + електронни компоненти

Обхват на предаване: 10 метра

Начин на зареждане: TYPE-C

На високоговорителя: 40 мм черен маг.

Функция: музика + интелигентно управление + AUX + осветление

Употреба: Идеален за мобилни телефони, преносими компютри и т.н.

Опаковъчен лист:

1 * Безжични слушалки с шумопотискане

1 * Кабел за зареждане Type-c

Забележка:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради различни измервания, направени на ръка, моля се допуска разликата в размер на 1-2 виж

Повече за продукта

1. Удобен дизайн за пътуване: Насладете се на превъзходно качество на звука на открито с нашите сгъваеми слушалки-втулки.Техните лесно да се съхранява и транспортира, те спестяват доста място в багажа или в раницата.Насладете се на удобството за носене, както никога преди.

2. Трайност: Тези сгъваеми слушалки в ушите имат солидна конструкция, която е предназначена за дълъг живот.Произведени са изработени от трайни материали, те са напълно подходящи за продължителна употреба и могат да издържат на въздействието на вода и пот, без да се повреди.

3. Повишена яснота на звука: подобрете качеството на слушане на музика с помощта на нашите сгъваеми слушалки над ухото.Благодарение на высокопроизводительному литиевому батерията насладете се на дълъг възпроизвеждане до 10 часа.

4. Несравнимо качество на звука: Разкриване на пълния потенциал на вашата музика с помощта на нашите сгъваеми слушалки-притурки.Благодарение на бързото и резултат на високото свързване можете да се наслаждавате на непрекъснат поток предаването с великолепни съраунд стереозвука.

5. Модно допълнение: Подчертайте своя стил с помощта на тези сгъваеми слушалки-покритие, оборудвани с led подсветка, която може да превключите в различни цветове.Мек и удобен материал от изкуствена кожа не създава натиск или дискомфорт.

sku: w118456

Тип изделия Амбушюры
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени