3D Бележник Хартиена Скулптура Заключване Стикери Календар Стикери Подаръци На работния плот На Децата Изпращат Творчески украса в Notes C3L5

3D Бележник Хартиена Скулптура Заключване Стикери Календар Стикери Подаръци На работния плот На Децата Изпращат Творчески украса в Notes C3L5

Бележка книги и тефтери за записи
29.13лв. 23.30лв.
В наличност
(0 Коментари)

Спецификация

Заглавие: 3D бележник с подсветка на замъка

Материал: хартия за защита на околната среда

Цвят: като на снимката

Размер: 8*8*5.2 см/3.14*3.14*2.04 инча

Описание

ИДЕАЛНОТО ХУДОЖЕСТВЕНОТО ОФОРМЛЕНИЕ: Свалям незалепваща стикери с 3D-бележник и оставя след себе си изискан магически замък, който ще стане идеално произведение на изкуството, декорация на работния плот, канцеларски материали и предмети с колекционерска стойност за всеки повод.

3D ЛАПТОП СЪС СВЕТЛИНА: през Нощта включете led подсветка, целият замък ще бъде осветен и ще стане по-загадъчно и красиво.Отрывные 3D-бележник - това е начин да се отпуснете и освободите от стреса, а ръчно изработени корици прави замъка е по-стегната и по-малко податливи на повреди.

Записывай и им 3D бележник елегантен, можете да пишете плавно, мастила не са получени, дебела хартия могат да се използват като показалец и държач за химикалки, една красива форма на замъка и различни цветове хартия за бележки могат да привлекат вниманието на някого внимание, за да записва и да напомня за важни неща.

ПЕРФЕКТНА УКРАСА: Бележник castle - това е разрываемое артистична декорация с различни контурите на хартиената карта, всеки лист хартия е малко произведение на изкуството, което ще красят вашата маса.

УНИКАЛЕН ПОДАРЪК: Уникален подарък за всеки човек по рождени дни, годишнини, Св. Валентин, Коледа, както и всеки друг празник.Идеален за декорация на дома, спални, детски стаи, офис и т.н.

Списък на продуктите:

1 * 3D стикери

1 * Пылезащитная кутия

1 * Подарък кутия

Уважаеми клиенти, добре дошли в нашия магазин.Можете да се свържете с нас, за да получите по-подробна информация за този продукт.Добре дошли на гостите.Надявам се, вие ще имате един добър ден!

sku: w11995

Характеристика Подложка
Име 3D бележник с подсветка на замъка
Стил Бележник за водене на записки
Самозалепващи или не ДА
Функция Други
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени