Комплект за ремонт заглушек автомобилни гуми 70 бр Тежкотоварни Набор от инструменти за мотоциклети, велосипеди, Универсален за ремонт на гуми за автомобили

Комплект за ремонт заглушек автомобилни гуми 70 бр Тежкотоварни Набор от инструменти за мотоциклети, велосипеди, Универсален за ремонт на гуми за автомобили

Украса, почистване и защита
40.92лв. 20.47лв.
В наличност
(0 Коментари)

Този комплект заглушек за гуми е изискан дизайн и лесен за работа.Той се предлага в прозрачна полипропиленова кутия, в която инструменти се съхраняват подредени и на ума.Можете да го вземете със себе си, където и да отидете, и поправка на гуми само за броени минути.Не е нужно да се притеснявате за това, че все още мъниче се деформира под налягане или при нагряване.Този набор от трайни и надеждни.

Свойства:

Материал на продукта: ABS

Тегло на продукта: 260 г

Размер на опаковката: 24 см * 7 см * 5 см

В комплекта са включени: 20 протези, клапани, гуми, 15 сребърни бобини, 15 златни бобини, 5 накладки на гуми с диаметър от 32 мм, 5 накладки на гуми с диаметър от 42 мм, 5 накладки на гуми с диаметър 58 мм, 1 гребец шпули с двойна глава, 1 гребец ядро клапан с една глава, 1 инструмент за 4-водещият клапан, 1 сачмен инструмент за ремонт на гуми, 1 гаечен ключ за ядро на вентила

Списък на продуктите:

Инструмент за ремонт на гуми * 1 кутия

Повече за продукта

1. Избраният материал: Този набор от инструменти за ремонт на автомобилни гуми, изработени от ABS + метал, е трайна и трудно се деформира.Това ще ви помогне бързо и лесно да се поправи спущенное колелото, спестявайки време и притеснения.

2. Прозрачен дизайн, полипропиленова кутия: Набор от инструменти за ремонт на автомобилни гуми е оборудвана с прозрачна полипропиленова кутия, в която поставяне на клапани и инструменти за клапани, гуми, съхранявани внимателно и сигурно.Този комплект е лесно да се опаковат и да носят със себе си в колата, което ще позволи бързо да реши всеки проблем.

3. Работи с всякакъв вид гуми: Този набор от инструменти може да реши всеки проблем с пункция на гуми на автомобили, леки автомобили, мотоциклети, камиони или RVS.Той е съвместим с всички видове гуми и джанти.

4. Опростете гуми поддръжка: Този набор от инструменти за ремонт на автомобилни гуми ще ви помогне с лекота да се реши проблемът с атмосферно пълнене.С помощта на този прост и ефективен инструмент ще можете по-бързо да бъдат или да ядра клапани.

5. Готов за употреба: Този набор от инструменти за ремонт на автомобилни гуми винаги е удобен и практичен.Можете да го вземете със себе си на всяко едно пътуване, тъй като той заема минимално място във вашия автомобил.Той е също и лек и издръжлив, за да можете да го използвате по всяко време, когато имате спустит гума, без използването на допълнителни инструменти.

sku: w12044

Тип Инструменти за ремонт на гуми
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени