Шнорхел и Маска за гмуркане Сгъваем Комплект фарове за мъгла, Маски за Гмуркане със Система за Пълно сухо Върха Очила за Гмуркане За възрастни Поддръжка на Камерата за Гмуркане

Шнорхел и Маска за гмуркане Сгъваем Комплект фарове за мъгла, Маски за Гмуркане със Система за Пълно сухо Върха Очила за Гмуркане За възрастни Поддръжка на Камерата за Гмуркане

Водни спортове
82.62лв. 41.30лв.
В наличност
(0 Коментари)

➤Как да избера размер?

Как да избера размер?

Първо, измерете разстоянието между двете страни на вашите бузите. ✓ Ако дължината на по-малко 12,5 см (4,9 инча), тя е подходяща за размер S / M.

Ако автомобилът е> 12,5 см (4,9 инча), а след това тя е подходяща за размер L/XL.

Описание ➤:

Описание ✓ 1. Сигурна система на въздушния поток:

Обновена маска за гмуркане с напълно суха система за гмуркане, която намалява дължината на тръбата за гмуркане и увеличава диаметъра, осигуряване на по-бързо ауспух и по-добро дишане.Благодарение на подвижен дизайн на света-на плувка, той може ефективно да предотврати попадането на вода в горната част, което елиминира възможността за попадане на вода в дихателната тръба, за да се предотврати задушаване, това ви позволява да се насладите на гмуркане с шнорхел, фридайвингом или плуване.

2. Професионален дизайн със защита от течове:

Маска за гмуркане повтаря дизайн на човешкото лице.В сравнение с традиционна пола от цели силикон, нашата полата е от мек течен силикон извършва в един корпус, който може идеално прилепва плътно към различни форми на лицето и поддържане на висок стандарт на стягане и комфорт.Система за изсушаване представлява вграден силиконово уплътнение в дихателната тръба, която ефективно предотвратява попадането на вода в маската и позволява безопасно да се наслаждавате на подводния свят.

3. Сверхчистая дизайн със защита от замъгляване.:

Комплект за гмуркане с шнорхел изработен от професионални плоски лещи със защита от замъгляване с висока разделителна способност, с широко зрително поле, висока светопропускаемостью и липса на световъртеж.Носа хастар изработен от течен силикагел, който е в непосредствена близост до носа и дихателен канал е напълно изолиран от лещи, която предотвратява ръми.Нашата маска за гмуркане и може да се използва като очила за плуване, очила за гмуркане.Допълнителна поставка за камера ви позволява да записвате всеки прекрасен момент под вода.

4. Удобен и лек:

В сравнение с маска за гмуркане full face, в съоръжения за гмуркане лято няма да се задушават, а теглото е само една четвърт от теглото на старата маска за гмуркане full face.Комплект за гмуркане идва с регулируеми презрамки, които позволяват да вземете най-удобно прилягане.Дихателна тръба подвижна и сгъваема.тя е лека и компактна, лесно се съхраняват и пренасят.

5. Висококачествени материали. :

екипировка за гмуркане, изработени от висококачествени КОМПЮТРИ и хранително течен силикон, безопасен и безвреден за околната среда, не токсично, няма мирис, не причинява алергии, лесно за почистване и е особено подходящ за продължителна употреба.

Технически характеристики ➤:

Технически характеристики

Материал: течен силикон

Универсален размер: подходящ за деца и възрастни (подходящ за деца на възраст над 4 години) ✓ Размер S / M-12,5x11 см (4,9x4,3 инча)

Размер L / XL е 13,5x12 cm (5,3x4,7 инча)

нето тегло е 368 грама (0,8 кг)

цвят: син / зелен / черен / червен / прозрачен

панорама на 180 градуса

Съдържание на опаковката:

1 * Маска за гмуркане (S/M или L/XL)

sku: w1223

Функция 8 маска за гмуркане
Функция 16 mascara de buceo
Функция 1 Маска за гмуркане
директен доставка Поддръжка
Номер на модела Маска за гмуркане
Функция 7 тръба за гмуркане de mergulho
Функция 13 Flipper Zero
Произход Континентален Китай
Функция 17 Оборудване за гмуркане
Функция 4 Тръба
Функция 11 Риболов
Функция 12 Маска
Функция 3 buceo
Функция 2 гмуркане
Функция 10 кресси
Функция 18 Плуване
Функция 5 mergulho
Функция 9 гмуркане с шнорхел
Функция 6 mascara de mergulho
Функция 15 Плуване
Функция 14 маска за лице

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени