Коледна храна UV стикер DTF Transfer за тайна чаши САМ Водоустойчиви стикери по поръчка D5020

Коледна храна UV стикер DTF Transfer за тайна чаши САМ Водоустойчиви стикери по поръчка D5020

За дома и градината
8.50лв. 4.75лв.
В наличност
(1 Коментари)

КОМПЛЕКТ ОЧИЛА с UV-ФИЛМ DTF: В този комплект включва: 1 лист хартия за прехвърляне на стъкло с UV-филм DTF за очила.Тези мебелни облицовки се предлагат в най-различни стилове, подходящи за ръчно изработени и могат лесно да се използва за украса на любимите си теми.

ИДЕАЛНА Книга за пренасяне на стъкла, UV фолио DTF за втриване в стъкло е с перфектен размер 9,05 * 4,33 инча (23 * 11 см), което е идеално за очила с тегло 16 грама.Това осигурява плавно и прецизно нанасяне на прехвърляне в съответствие с вашите технологични нужди.

НАДЕЖДНО КАЧЕСТВО: Нашите UV-етикети за да прехвърлите steins DTF са изработени от висококачествени екологично чисти материали.Тези фрикционни переводные стикери за мебели са с 3D ефект и са произведени с използване на UV-преводна паста за осигуряване на ярки цветове, здрава адхезия, както и водостойкости и устойчивост на надраскване.

Стъпки за изготвяне на собствените си ръце: Просто махнете отметката стикер, нанесете я върху желаната повърхност, внимателно почистете, за да сте сигурни, че повърхността е гладка, а след това бавно махнете фолиото в ъглите.С помощта на тези прости стъпки можете да получите красива украса.

ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ: Нашите стикери с фрикционным пренасяне може да се прилага на различни гладки повърхности, включително бутилки с вода, халби за бира, чаши за кафе с лед, чаши за напитки, чаши чай с лед, лаптопи, скейтбордове, багаж, мебели, велосипеди и дори метални автомобили.Проявете своя творчески потенциал и създайте свой собствен, уникален стил с помощта на тези универсални стикери.

Име на продукта: UV-переводные етикети DTF

Стил: серия Ocean

Особености: водоустойчив, маслоустойчив, устойчив на счупвания

Размер: 23 * 11 см/9,05 * 4,33 инча

Стил: D6352, D6353, D6354, D6355, D6356, D6407, D6409 (както е показано)

Употреба: Стикер

Забележка: само етикети, с изключение на чаши

здравейте, момчета, благодаря ви, че сте посетили моя магазин.ако искате да си купите повече, отколкото сме предоставили, моля, свържете се с нас.Ако ви трябва повече на този продукт, вие можете да се свържете с нас.ние ще ви предложим нашите най-добрата цена.Оставете съобщение!

sku: w124481

Електроника no
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед
  • Анонимен

    2023-12-20

    ОК

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени