Автоматичен блок предпазители, автомобилни държач на предпазителя с нож на 12-пътища, блок и предупредителен индикатор, Принадлежности за автомобилни предпазители, Разпределителните панел, Аксесоари

Автоматичен блок предпазители, автомобилни държач на предпазителя с нож на 12-пътища, блок и предупредителен индикатор, Принадлежности за автомобилни предпазители, Разпределителните панел, Аксесоари

Изнашиваемые детайли
85.93лв. 42.96лв.
В наличност
(0 Коментари)

Водещи елементи:

1. Съвместимост с всички средства: Този автомобилен блок на предпазители може да бъде инсталиран на 12 моторни лодки и кораби, домове на колела, състезателни автомобили, леки автомобили и други превозни средства.Той е подходящ за широк спектър от приложения и защитава вашите електрически устройства от къси съединения и претоварване.

2. Решение за спестяване на време: Подобряване на сигурността на вашия автомобил с помощта на нашия автомобил блок предпазители с червено led предупредителен индикатор.Незабавно led светлини при перегорании предпазител опростява идентификация и замени, като ви помага да се избегнат по-сериозни проблеми и финансови загуби.

3. Противопожарна защита: Ефективно предотвращайте късо съединение и минимизируйте риска от възникване на пожари с помощта на нашия 12-позиционен автомобилния блок предпазители.Изработен от много устойчив на опън и екологично чист материал, PBT, тя е устойчива на счупване и изкривяване.Също така има негорими свойства

4. Усъвършенствана електрическа защита: Осигуряване на стабилността и безопасността на електрическата верига на автомобила с помощта на нашия автомобил блок предпазители.Благодарение никелиран медна шина и зажимам предпазители той поддържа напрежението на 30 И на писта и на 100 И на лентата с предпазители.

5. Лесна инсталация: ще Подобри функционалността на вашият автомобил с помощта на нашия автомобил блок предпазители!Той се отличава лесно с процеса на инсталиране, предоставящ эффектную и практично подобрения дизайн.Оборудван с положителни и отрицателни полюси с подсветка, проста и надеждна конструкция, окабеляване със вставными винтове.

Описание:

Актуализирайте си състезателен автомобил с помощта на нашия marine fanel.Снабден с led предупредителни индикатори, огън, устойчиви дизайн и никелиран медна шина и скоби предпазители.За допълнително удобство включва отрицателна шина.Сигурно питайте вашия автомобил с помощта на нашия НАДЕЖДЕН блок предпазители.

Спецификация:

1. Размер на около 13,9 * 8,5 см / 5,47 * 3,35 инча

2. Форма: вставной тип

3. Скорост на предпазителя: F / Fast

Опаковъчен лист:

1 комплект * автомобилен блок предпазители

Бележки:

1. Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от

2. Моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 см от различни ръчни измервания.

sku: w1254

Дължина на продукта 13.9cm
Произход Континентален Китай
Специални характеристики Захранване с индикаторными табло ЕД
Диаметъра на продукта 0.00inch
Широчина на продукта 8.5cm
Тегло на продукта 320g
Името на модела Авто блок предпазители
Височина на продукта 2cm

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени