Калъф за бижута за пътуване, Малка кутия за съхранение, чанта с цип, Мини-косметичка за грим, аксесоари за косметичек, Органайзер, Малка торбичка

Калъф за бижута за пътуване, Малка кутия за съхранение, чанта с цип, Мини-косметичка за грим, аксесоари за косметичек, Органайзер, Малка торбичка

Къмпинг и туризъм
3.51лв. 1.33лв.
В наличност
(0 Коментари)

Основни моменти:

1. 【Превъзходно качество на】 Пътен калъф за бижута Small е изработен от висококачествен материал EVA плюс Оксфорд плат и кожа покритие, което е добра водонепроницаемостью и противоударностью, а също така оказва защитно действие върху теми, които са в чантата

2. 【Дизайн с цип】 Кутии за съхранение на спортни картички имат конструкция с цип, който лесно се отваря и затваря, което позволява лесно да защити предмети в чантата от падане.

3. 【Добър избор】 Малка пътна бижутерия има много предимства, не само от добър материал, но и от множество приложения.Това е един от най-добрите подаръци за семейството, приятелите, особено за любителите на спорта.

4. 【Преносимост в използването на】 Малък ковчег-органайзер за бижута е малка по размер, така че е много лесен за носене, така че можете да поддържате дома си, и това е добър избор, когато пътувате.

5. 【Широко приложение】 Пътен калъф за търговия с карти са широко използвани, могат да се използват не само за опаковане на карти, но и за опаковките по отношение на сравнителните заколок за коса, въже за коса, копчета и други малки неща, това е един много добър контейнер.

Описание:

1. Калъф за бижута Travel Jewelry Case Малък с цип добре да пропуска водата и удари, защитавайки редки пощенски картички от сгъване и замърсяване.

2. Калъф за бижута Travel Jewelry Case Small обтянут отлична кърпа EVA plus Oxford и кожата.Удобно лежи в ръката си, по-надеждна защита за картички вътре.

Технически характеристики:

Име на продукта: Малък калъф за бижута за пътуване

Материал: EVA

Размер: 11*3.5*8.5 см/4.33*1.38*3.34 инча

Цвят: случаен цвят

Списък на продуктите:

1 * Малък калъф за бижута

Бележки:

Моля, нека грешка 0,5 см/0,20 инча поради ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта, надявам се, вие можете да разберете.

1. За обратна връзка:

1.1 Моля, оставете положителна оценка и поставете 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

1.2 Отзивите са много важни за нас, така че, моля, свържете се с нас веднага, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да се осигури възможно най-доброто обслужване на клиентите.

1.3 Нея е невъзможно да се реши, ако не сме (без "т") се знае за тях!

2. Кои са достъпни начини на плащане?

2.1 Ние приемаме плащания Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна система ескроу.

2.2 Забележка: Повече информация за плащането НА този линк: https://service.www.eakwarium.eu/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

2.4 Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

3. За доставката:

3.1 Доставка по целия свят. (С изключение на някои страни и APO/FPO) поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3.2 Ние изпращаме само на потвърдени адреси поръчки.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с адреса на доставка.

sku: w125893

Тип Друго
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени