Новата Поставка За Понички с 6/9 Дупки, Акрилна Стенни Поставки За Понички, многократна употреба Монтиране на стена за Понички, Прозрачен Държач за Понички за Детски Душове

Новата Поставка За Понички с 6/9 Дупки, Акрилна Стенни Поставки За Понички, многократна употреба Монтиране на стена за Понички, Прозрачен Държач за Понички за Детски Душове

Мебели
46.76лв. 22.92лв.
В наличност
(0 Коментари)

[Висококачествен акрилен материал] Поставка за демонстрация на понички е изработена от висококачествен прозрачен акрил и модернизация на дебелото дървена дограма, което създава зашеметяващ ефект с дървена основа за демонстрация на понички на вашата сватба или парти в чест на раждането на детето.

[Висока стабилност и защита от преобръщане] Стенни поставки за понички, специално проектирана с триъгълен дървена основа за подобряване на стабилността и предотвратяване на преобръщане при настаняване на понички.Освен това, дупки в стойка за понички достатъчно дълбоки, за да здраво, за да запази багажник на място, сигурно като ги държите на бюрото си.

[Поставка за понички за еднократна употреба] Поставка за торти, изработени от акрил материал, който е лесен за почистване и може да се използва повторно, предотвратява появата на остатъци десерт и задържането на повърхността на акрил, подложки чиста.

[Размер на щанд за понички] Размер на панела за понички е 30 х 26 см / х 11,8 10,3 инча.Вие просто ще изпращате поставка за понички към деревянному основата, за да го запази.Нашата поставка за понички побира до 9 или 6 или сладкиши, понички, което го прави идеален за настаняване на десертни рафтовете на магазините в страната или други събития.

[Универсално използване на] Нашия щанд за демонстрация на понички са подходящи за всякакви поводи, било то сватба, парти, годеж, абитуриентски или празнични тържества.Неговата голяма простор и преносимост го правят класически украшение, което ще направи впечатление на вашите гости.

Описание

Нашата поставка за понички с размер 30 х 20 см / х 11,8 10,3 инча е направена от висококачествен акрил материал, което прави стойка за понички по-твърди, и го е лесно да се прекъсне.Поставка за демонстрация на понички има треугольное дървени база за подобряване на стабилността и предотвратяване на преобръщане при настаняване на понички.Поставка за съхранение на понички може да се използва за много случаи, и ние сме уверени, че нашата поставка за понички ще помогне на гостите още повече се насладите на десерта по време на парти.

Ключова характеристика

Здрав и многократна употреба: Поставка за понички е направена от висококачествен акрил, който е с гладка повърхност и елегантен външен вид, поставка за понички за еднократна употреба и достатъчно универсални за използване в детските души, по сватби, девичниках, официални ужинах, партита по случай рожден ден, годишнина, кейтеринге, събрания на персонала, празнични партита, корпоративни събития и т.н.

Монтаж без инструменти: Инсталиране на поставка за понички много лесно, просто трябва да поставите багажник в дупката, за да завършите инсталацията.

Спецификация

Име на продукта: Стойка за понички

Материал: акрил

Размер на рамката на дисплея: 30 x 26 см/11,8 x 10,3 инча

Цвят: както е показано на фигура

Прическа (по желание):

9 дупки (подходящ за понички с диаметър по-малко от 7 см)

6 Дупки (подходящ за понички с диаметър по-малко от 8,5 см)

Бележки:

1. Възможни са незначителни разлики между образа и действителния цвят на продукта.Ние ще направим всичко възможно, за да ви покаже точно цвят.

sku: w12597

Материал Пластмаса
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени