Метална линийка STOBOK от неръждаема стомана: метална линийка от 2 теми с корк субстрат, не е на владетел от метрични в инчове и сантиметри.

Метална линийка STOBOK от неръждаема стомана: метална линийка от 2 теми с корк субстрат, не е на владетел от метрични в инчове и сантиметри.

Чертежные аксесоари
22.16лв. 12.40лв.
В наличност
(0 Коментари)

Описание

Това продуктът е произведен от неръждаема стомана и дърво, практични и издръжлив, подходящ за измерване и рисуване.Подходящ за използване у дома и в офиса, ученици и учители. много удобен за използване, измерване на точни.Ние сме разработили всяка метричната скала така, за измерване на етикета са ясно гравирани в метала линия от неръждаема стомана, защото не може да си позволи да сгреши.разчитайте на дървена линийка с избелели петна и занозами

Характеристики

Метална линийка с корк субстрат: комплектът включва 2 метални продуктова размер на 12 инча (30 см) с корк субстрат за да се предотврати навлизането на мастило под линия от неръждаема стомана.Дупки за закачане на улесняват съхранението на линия след употреба | Трайни и гъвкави метални линия: Изработен от висококачествена неръждаема стомана, не са податливи на корозия, със здрава метална конструкция, всяка линия на корк основа на достатъчно гъвкава за измерване на криволинейни повърхности, без счупвания и достатъчно здрав, за да продължи по много проекти. |Измервания в инчове и сантиметри: правилната дебелина избягвайте остри линия, нашите управници за рисуване предоставят точни инчови и метрични измервания с ясни, не е подвеждаща градуировками, прилага четене маркировка, са подходящи за повечето случаи, като класна стая, училище, офис, къща и др използване | Метал Материал: Изработен е от 100% висококачествена неръждаема стомана, устойчива на корозия, тежка рамка и не гнущейся.Материал от неръждаема стомана за вашата употреба | широко приложение: Тези метални линия са полезни измервателни инструменти за художници, дизайнери, архитекти, инженери, студенти-дърводелци, гипсокартонщиков, архитекти и т.н., са Подходящи за класни стаи, училища, офиси, къщи, инструменти за рисуване и комплекти за рисуване и т.н., могат да се използват върху платно, стъкло, дърво, тапети и много други.

- Материал: неръждаема стомана и дърво

-Забележка: на случаен стил

- Произведени с помощта на професионални технологии, осигуряване на дълготрайност директен неръждаема стомана.

- Може да се използва за рисуване, графичен дизайн, рязане, обучение, техника и много други области.

- и е трайна.Не е лесно за използване, може да остане с вас в продължение на много години.Пробив да, не е лесно, винаги следете за това, фигура е равномерен.

- Отвор за захващане, предназначено за лесна употреба и съхранение, благодарение на което вашият инструмент изглежда чист и подреден.

-Тази линия от неръждаема стомана, е полезен инструмент за измерване на художници, инженери, дизайнери, архитекти, студенти.

-Размер: 30 см

Комплектът включва:

измерване на линийките от 2 бр.

sku: w12661

Отличие8 Линия за метрични измервания
Отличие10 Сантиметрови линия
функция 2 метална линийка
функция 3 прецизна линия
Отличие7 Не линия
Произход Континентален Китай
функция 1 Линия от неръждаема стомана
Отличие9 Цолови линия
функция 5 корк препратки линия
Отличие6 инженеринг на линия
функция 4 Пряка линия

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени