10,25-инчов За Mazda CX-5 CX5 2017-2019 Автомобилен Мултимедиен Плейър GPS Навигация Android 12 8 + 256G Carplay двойната система на 4G LTE

10,25-инчов За Mazda CX-5 CX5 2017-2019 Автомобилен Мултимедиен Плейър GPS Навигация Android 12 8 + 256G Carplay двойната система на 4G LTE

Стикери
1 756.84лв. 1 159.52лв.
В наличност
(0 Коментари)

Тагове: Авто мултимедиен комплекс

Съвети преди покупката:

1. Що се отнася до инсталиране на продукта, всички те са неразрушающими стыковками.Ако в процеса на инсталиране се сблъскате с някакви проблеми, моля, свържете се с нас и не правят собствени заключения.

2: При инсталиране на продукта ще трябва да изключите кола, за да се установи теглене на кабели.

3: Ако не знаете позицията на инсталиране на окабеляването, можете да се свържете с нас на снимката.

4: Всички машини са предназначени за специални превозни средства, и ние можем да ги продават само след инсталацията и проверката.

5: Ако не сте сигурни дали можете да инсталирате този модел, можете да изпратите снимка на централната конзола нашата услуга за поддръжка на клиенти, за да потвърдите.

6. Когато пратката пристигне за митническо оформяне в страната по местоназначение може да има такси за митническо оформяне, които плаща от купувача.

Моля, обърнете внимание на разпознаване на разпоредбите на екрана на дисплея на централната конзола е в оригиналния автомобил при покупката.Изберете правилния тип.Поддържа монтаж на модели LHD и RHD.

Съвместимост с описание на характеристиките на оригиналния автомобил.:

1: Поддържа мултимедийни бутони на волана оригиналната кола.

2: Модел A не е OEM система в оригиналния си кола, а Android-радио идва по стандарт с джойстика.

3: Модели на B и C имат OEM система на оригиналния автомобил. (Той може да бъде съвместима с оригинален автомобилен джойстик за управление, запазва първоначалната автомобилна система).

4: Модели на B и C се използват оригиналната функция на автомобилното радио (функция за Android radio не може да се използва).

5: Поддържа оригиналната автомобилна камера за обратно виждане.

6: Звук Android се въвежда в оригиналния усилвател чрез AUX (аудио полето Android да не се регулира).

Въпрос: Колко време отнема след изпращане на покупката и колко дълго тя пристига.

О: При нормални обстоятелства пратката ще бъде изпратена в рамките на 1-3 дни, но не по-късно от 5 дни.

Въпрос: Подходящ ли е за моята машина и дали ще е съвместим с тези функции?

О: На нашия уеб сайт има информация за централната конзола оригиналната кола, и вие също така може да изпратите снимка на конзолата оригиналния на автомобила и годината на производство от нашия екип за поддръжка на клиенти за потвърждение на резервацията и консултации.

В: Може ли да се намали цената на продукта?

Отговор: На нашите продукти, инсталирани на фиксирана цена на дребно (също най-добра цена), както и на страницата на магазина има купони.

В: Защо не отговаряте на моя въпрос?

О: Защото имаме повече време.Може би не до вашия компютър.Но нашата услуга за поддръжка на клиенти ще ви отговори възможно най-скоро след преглед от вашата информация.

1: доставка

Стоки ще бъдат изпратени в продължение на 1-5 дни след извършване на плащането.След заплащане на www.eakwarium.eu изисква около 12-48 часа, за да потвърдите плащане, за да се гарантира сигурността на агент канал.Бъдете сигурни, след одобрение от страна ние ще ви изпратим стоката колкото се може по-бързо.

sku: w1271

Операционна система Android 12
Скорост на процесора DDR4
Специална функция Вграден високоговорител /микрофон, Функцията За Wi-Fi, Поддържа управление с помощта на волана, Поддръжка на 3G мрежа, Поддръжка на 4G мрежа, Поддръжка на Can-шина
Максимална външна памет 128 Gb
Изходна мощност 4 *50 W
Вграден екран ДА
Разделителна способност 1920*720
Слот за карта с памет/Micro SD 1
Тегло на продукта 5kg
Сензорен екран ДА
На езика на osd Китайски (опростен), Китайски (традиционен), Албански, Арабски, Азербайджанският, Ирландски, Естонски, Белоруски, Български, Исландски, Полски, ПЕРСИЙСКИ език, Датски, Немски, Руски, Френски, Английски, Финландски, Грузински, Хаитянски креолски, Корейски, Холандски, Galicia, Каталонски, Хърватски, Латински, Латвийски, Литовски, Румънски, Малтийски, Малайски, Македонски, Норвежки, Португалски, Японски, Шведски, Сръбски, Словашки, Словенски, Суахили, Тайки, Турски, Уелс, Украински, На Иврит, Гръцки, Испански баски, Испански, Унгарски, Арменски, Италиански, Идиш, Hindi, Урду, Индия, Индонезия, Английски, Виетнамски език
Напрежение 12V
Вградени станция FM
RAM памет 8G
Тип на процесора UIS7862
Формат на цифрови носители Mp3, МР4, WMA, JPEG
Гаранция 1 година
Аксесоари 2
Търговска марка ХЕ.Тек
За марки/модели автомобили МАЗДА
Произход Континентален Китай
Тип тунер FM
Вид на материала пластмаса + метал
Модел На Mazda CX-5
Вграден cd плейър no
Категория Играч
Размер на дисплея 10.25
На чипсета 8
ROM 256 Г
Вграден DVD плейър no
Din Един Вести
Специални характеристики Вграден GPS, Зарядно Устройство, Мобилен телефон, MP3 плейъри, DSP, Carplay, Android Auto, Заден вход, Разделен екран
Интерфейс съединение без загуба

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени