Коледен календар за обратно броене, Авто Адвент-календар, Набор от играчки, Календар за обратно броене на 24 ден, Подаръци за коледното парти, Подаръци за момчета и

Коледен календар за обратно броене, Авто Адвент-календар, Набор от играчки, Календар за обратно броене на 24 ден, Подаръци за коледното парти, Подаръци за момчета и

За дома и градината
28.82лв. 17.30лв.
В наличност
(0 Коментари)

За всяка малка коробочкой ще откриете детски играчки-конструктори, направени в реално моделиране.Този универсален календар е идеална за момчета и момичета, независимо от това, той стои на масата или на пода.

Спецификация:

Име: Играчка-календар за обратно броене Коледа Cars

Цвят: жълт

Материал: ABS

Размер на продукта: (приблизително) 37,6 * 33,5 * 5 см/14.8*13.19*1.97 инча

Опаковъчен лист:

1 комплект * Играчка-календар за обратно броене Коледа с автомобилите

Прочетете повече за продукта

1. Лесна за ползване: пригответе се за Коледа с този игрушечным адвент-календар.Разнообразни играчки и аксесоари за легкосплавных автомобили, невидими за всеки от 24 врати, ежедневно причиняват на децата наслада от колекционерска стойност.

2. Образователни игри: Благодарение на 24 реалистични играчки-дизайнерите с истински моделирующим дизайн, той се запознава децата с характеристиките на превозни средства, едновременно подтиквайки ги в интелектуални игри.

3. Очарователни играчки: Плюшени адвент-календар се състои от 24 очарователни играчки и включва по-голяма карта на града, върху която могат да играят 3-4 дете.Карта допринася за забавление и интерактивност, като осигурява вълнуващ геймплей, който може да бъде поставен върху всякакви повърхности.

4. Предложете няколко

Характеристики: предназначен за стимулиране на техния интерес и любопитство, този календар ще се обучават ги визуално-моторна координация, творчески способности и умения за контрол, което го прави идеален инструмент за момчета и момичета на възраст от 3 до 12 години за обучение по време на игра.

5. Широко приложение: Отличен, подходящ както за момчета, така и момичета, този коледен календар служи едновременно подарък, сувенир великолепие за партита и гимназиален награда.Дневни демонстрация на уникални играчки ще витаят въображението им, което ги прави идеални за всеки повод.

sku: w128579

Номер на модела Играчка Адвент-календар
Тематичен Модел Цвете
Материал нетъкан текстил
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени