Комплект отвертки 22 В 1, Вграден склад, ръчна отвертка под формата на писалка, с малки дюзи от стомана S2

Комплект отвертки 22 В 1, Вграден склад, ръчна отвертка под формата на писалка, с малки дюзи от стомана S2

Ръчни инструменти
28.23лв. 21.73лв.
В наличност
(0 Коментари)

Алуминий

[Набор от отвертки 22 1] Този комплект мини отвертки предлага на потребителите отличен избор дюзи, идеално подходящи за използване в повечето 3C продукти, електроника, компютри, очила, часовници, браслетах, играчки и т.н.

[Издръжлив и здрав] от пълен Набор от отвертки е изработен от неръждаема стомана S2 и намагничен за повишена трайност и удължаване на срока на служба.Това помага за подобряване на еластичността и здравина, за да се подобри трайност и предотвратяване на появата на пукнатини.А антикорозионна обработка на екологично чист никел допринася за по-продължителен срок на служба бита.

[Удобно съхранение] Прецизна отвертка се крие всичко магнитни накрайници с двата края рамките на ръкохватката, а размерът е във форма на дръжки, идеален за удобно носене в чанта или джоб.Магнитен държач за битове държи здраво в бита на място и предотвратява тяхната загуба.Компактна и лека конструкция осигурява удобство на съхранение и преносимост.

[Устойчива на плъзгане конструкция] Малка ръчна отвертка с ергономичен дизайн позволява дръжката е удобно да отида за палеца за по-лесна работа с една ръка.Дъговидна повърхност позволява на ръцете да се хванете и без умора.

цвят: сив

материал: метал

Съдържание на опаковката:

1 комплект отвертки

Само посоченото съдържание на опаковката, други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: w1295

Търговска марка FGHGF
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени