Мини-черна дъска в селски рамка от масивна дървесина, знак, декорация на масата, съобщение за рожден Ден, украса за външна маркировка, Ресторант, Хотели

Мини-черна дъска в селски рамка от масивна дървесина, знак, декорация на масата, съобщение за рожден Ден, украса за външна маркировка, Ресторант, Хотели

За дома и градината
67.19лв. 33.60лв.
В наличност
(0 Коментари)

Основни продукти:

Идеален за повторно използване на: Мини-черна дъска е предназначена за еднократна употреба, тя е направена от здрав материал, на нейната лесно да се повреди, я лесно да се използва като насоки ястия за бюфети или на черната дъска в класната стая.

Предназначена за изтриване: Малка черна дъска е предназначена за изтриване, тя идва с висококачествени водоустойчиви стикери за бледа борда на повърхността, така че да можете лесно да пишат на дъската с матова текстура, подходяща за течни бледа маркери и един обикновен тебешир.

Чудесното качество на изработка: Креда дъска за деца изпълнена с изискана изработка, тя е укрепена плосък картон или МДФ за красив и опрятного външен вид, е подходящ за използване вътре и отвън на помещенията.

Участвува в комплект с устойчива конструкция: Мини-черна дъска е проектирана със стабилна конструкция, тя е устойчива поставка, ако леко наклонете дъска за писане ще бъде по-лесно, лесно ще отговорят на вашите нужди.

Широко приложение: Стикери на борда са предназначени за широк спектър от приложения, можете да ги използвате като стаи маси, означения храни, табели, Wi-Fi, табла за съобщения, за коктейли, за партита, сватби, партита и специални случаи, подходящи за обработка на събития.

Описание:

Мини-черна дъска е предназначена за еднократна употреба, тя е направена от здрав материал, на нейната лесно да се повреди, и я лесно да се използва като означения, на храни за бюфети или на черната дъска в класната стая.

Характеристики:

Предназначена е за изтриване.

Има стабилна стойка.

Можете да ги използвате като стаи маси, табели с храна, указатели, Wi-Fi, табла за съобщения, за коктейли, за партита, сватби, партита и специални случаи.

Спецификации.:

Материал: бор

Размер:

Размер на черната дъска: около 34 * 24,5 см / 13,38 * 93,64 инча

Общо: около 43 * 30.5 cm / 16,93 * 12,01 инча

Дебелина: около 1,5 см / 0,59 инча

Опаковъчен лист:

1 * Малка черна дъска

sku: w131075

Електроника no
Произход Континентален Китай
Номер на модела Мини-черна дъска
Модел райе
Извинение Ейд ал-Фитр
Материал ПАМУК

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени