Зимни Дамски Мъжки Топли Кожени Зимни обувки Дизайн ключалката Пухкави ботильоны Дамски Пухкав Плюшен обувки Ежедневни Градинска Чифт обувки

Зимни Дамски Мъжки Топли Кожени Зимни обувки Дизайн ключалката Пухкави ботильоны Дамски Пухкав Плюшен обувки Ежедневни Градинска Чифт обувки

Обувки
71.06лв. 48.32лв.
В наличност
(0 Коментари)

Зимни дамски мъжки топли кожени зимни обувки с катарама, пухкави ботильоны, дамски пухкав плюшен обувки, ежедневни градинска обувки, чифт обувки Размер: размери 35, дължина на краката: 22,5 см = 8,86 инча, Размер 36 Дължина лапа: 23,0 см = 9,06 инча, Размер 37, Дължина на краката: 23,5 cm = 9,25 инча, Размер 38, Дължина на краката: 24,0 см = 9,45 инча, Размер 39, Дължина на краката: 24,5 см = 9,65 инча, Размер 40, дължина на краката: 25,0 cm = 9,84 инча, Размер 41, дължина на краката: 25,5 см = 10,04 инча, размер 42, дължина на краката : 26,0 cm = 10,24 инча Размер 43, Дължина на краката: 26,5 см = 10,43 инча Размер 44, Дължина на краката: 27,0 см = 10,63 инча

Опаковъчен лист:

1 * Обувки

1. Изпращане и плащане

1. Ние ще ви изпратим колет в рамките на 2-4 дни след извършване на плащането. 2. Има няколко различни възможности за транспортиране на стоката, но, моля, опитайте се да изберете канали логистика www.eakwarium.eu, които ще ви позволи да получите продукт по-рано. 3. Информация за помещение не отговаря на действителните тегло и размер на стоката, ако трябва да се научите действителният размер и тегло, просто трябва да се свържете с нас. 4. Срокът за доставка е около 10-45 дни. 5. Цената на доставката не се включва данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

2. За митницата

1. Всички вносни такси са отговорност на купувача. 2. Доставчици не носят отговорност за закъснения, причинени на митническата служба на страната си. 3. При международната търговия, могат да възникнат допълнителни разходи или забавяне.Ние искрено се надяваме, че вие не използвате допълнителните разходи за внос или забавяне на митническите органи и на общините като причините за искането за връщане на парите или изоставяне на отрицателния отзив.

3. Следпродажбено обслужване

Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането.Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувача по приятелски начин по следните начини: 1. Ако това е проблем с качеството, купувачът може да се свържете с мен директно, аз ще ви дам отговор в рамките на 12 часа. 2. Изкуствени щети, купувачите носят пълна отговорност.

4. Размер и цвят

Размер на нашите продукти може да бъде грешка в рамките на 1-2 виж Цвета на продукта се дължи на екрана, осветление и сфотографированного фон и по други причини ще се малка разлика в цвета.Това трябва да съответства на нормалния диапазон.

5. Обратна връзка

Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас.Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оставете положителна оценка и да ни 5 звезди; ако имате някакви въпроси относно нашите продукти или услуги, моля, свържете се с нас на първо място, ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да ви предоставим най-доброто обслужване, така че не оставяйте коментари директно.Благодарим ви за съдействието.

sku: w131104

Кацане Отговаря на размер, вземете своя обикновен размер
Материал горна част PU
Номер на модела 2918-II
Материал на подметката на Гума
CN Fujian
Търговска марка Извън обсега
Тип натоварване Зимни обувки
Стил Елегантен
Тип дизайн Обикновен
Сезон Зима
is_handmade No
Материал стелки Плюш
Модерен Елемент Изкуствена кожа
Тип изделия Обувки
Материал на вала PU
Произход Континентален Китай
Тип обков Слипоны
Отдел име Възрастен
Петата височина Ниски (1-3 см)
Материал подплата Кратък плюш
Форма на носа през цялата чорап
Височина на багажника ГЛЕЗЕН

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени