По-големи размери, Мъжки Черни Кожени Обувки-Oxfords дантела, Обувки за Сватба, Офис Мъжки Бизнес Обувки с Голям Размер, Ежедневни Кожени обувки с Мека подметка

По-големи размери, Мъжки Черни Кожени Обувки-Oxfords дантела, Обувки за Сватба, Офис Мъжки Бизнес Обувки с Голям Размер, Ежедневни Кожени обувки с Мека подметка

Обувки
87.82лв. 43.91лв.
В наличност
(0 Коментари)

Дължина стелка е около 10-15 мм, след това, дължина на краката, това е само за справка

Бележки:

1. Моля, изберете подходящ размер в зависимост от дължината на краката (от петата до чорап).Номер размер, определен в подметки на обувки, е номер на китайския размер, а не на европейския размер.Ако имате някакви въпроси или притеснения!моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти за помощ.

2. Отклонения на цветовете върху различни дисплеях действителният цвят може леко да се различават.Моля, обърнете се към самия продукт.

3. Обувки може да усетите леко триене и деформация по време на транспортирането, че е нормално явление.Ако сте получили обувки с проблемите на качество, моля, веднага се свържете с нас.

4. Нови обувки, само че сошедшая с фабрики, може да мирише на лепило, но това не е проблем за качество.Надявам се, че това може да се разбере.Миризмата да изчезне, след като в проветрено място за известно време. Съвети

Разликата в цвета може да бъде причинено от различни монитори, осветление и други фактори.Моля, разберете.

УВЕДОМЛЕНИЕ

Обикновено поръчка идва без кутии за обувки, само с един чифт обувки.Но ако имате нужда от кутия, моля, свържете се с нас, за да увеличат цената.

Възстановяване и

1. Ако срещнете някакви проблеми с поръчката, моля, първо се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти.Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.

2. Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние, в противен случай ние откажем на възстановяване на собствеността.

3. Купувачът носи отговорност за всички разходи, възникнали в процеса на възстановяване.

Коментари

1. Ако сте доволни от поръчката, моля, пишете ни на всички 5 звезди, включително и на стоки, както е описано.Връзката и скоростта на доставка.

2. ако смятате, че можем да направим по-добре, моля, първо се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти.Ние ще ви дадем удовлетворенный отговор.

sku: w1331

Материал на подметката на Гума
Кацане Отговаря на размер, вземете своя обикновен размер
Материал стелки PU
Тип обувки Oxfords
Извинение Парти
Отдел име Възрастен
Произход Континентален Китай
Материал подплата PU
Тип обков Чрез шнурове
Материал горна част PU
Търговска марка WNFSY, ВИГКСИ
Форма на носа Остри пръсти
Номер на модела 2024
Тип дизайн Обикновен
Сезон Пролет / есен

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени