Изкуствени цветя Младоженеца на сватбата Boutonniere на корсаже Гривна Приятелка на булката Брошка във формата на коприната цвете Сватба карфици, Аксесоари за сватбени партита

Изкуствени цветя Младоженеца на сватбата Boutonniere на корсаже Гривна Приятелка на булката Брошка във формата на коприната цвете Сватба карфици, Аксесоари за сватбени партита

За дома и градината
4.59лв. 1.75лв.
В наличност
(0 Коментари)

Изкуствени Цветя Сватбата Булката Boutonniere Корсаж Гривна Приятелка на Булката Брошка във формата на Коприната Цвете Сватба Карфици, Аксесоари за Сватбени партита

Основни моменти:

1. 【Висококачествен плат】 Тази сватба boutonniere е изработена от висококачествена мека еластична копринени тъкани, устойчиви към образуването на бръчки, цветостойкой, здрава, които могат да се перат и да се използват многоразово.

2. 【Регулируема конструкция на лентата】 Регулируема конструкция на лентата е подходящ за всички размери на китката и може да се регулира в зависимост от големината на китката, без забавяне, на китката.

3. 【Дизайн с ръчно изработени】 Панделки ръчно изработени, украсени с нежни зелени листа, придающими им вид на свежи цветя, изкуствени цветя, листа и ленти са в хармония помежду си, добавяйки повече елегантност и романтика на вашата сватба.

4. 【Приложимите случаи】Този корсаж-boutonniere подходящ за булки, шаферките, майки и други жени, а също така е подходящ за всяка тематична сватба, като кънтри, артистична, френска, кънтри и т.н.

5. 【Занаяти собствените си ръце,】 Можете също да използвате тъкани, ленти, растения и други материали, за да се прикачите към това букету-бутоньерке за бала всички невероятно красиви изделия.

Характеристики:

Материал: коприна цветя

Тегло: 20 грама

Списък:

1 * Сватбена boutonniere

Начини на плащане:

· Можете да платите някоя от посочените по-горе начини, моля, извършете плащането в рамките на 3 дни след подаване на поръчката.

· Плащането ще бъде потвърдена от www.eakwarium.eu в рамките на 24 часа и ние ще обработим вашата поръчка, след като той бъде завършен.

· Ако вашата поръчка да е затворена по съображения за сигурност, ще трябва да изпратите иск в www.eakwarium.eu.

· Възстановяване, причинени от отмяна на поръчка, договор за възстановявания на средства или медиация, ще бъде обработена веднага и обикновено отнема около 7-10 работни дни, докато влезе в профила си.

Доставка и опаковка:

· Всички продукти са проверени и добре опаковани, преди да изпратите.Поръчките се доставят в рамките на 2-5 работни дни след приключване на плащането.

· Тегло на пратката обикновена поща е ограничен до 2 кг. Ако теглото на пратката надвишава 2 кг, ние ще изпратим колет по отделно.

· Това обикновено отнема около 15-60 дни, а в отдалечените райони може да отнеме малко повече време.

· Можете да изберете най-бързият начин на доставка, ако искате да получите пратката преди, и за това ще трябва да заплати разходите за доставка.

Повторно изпращане и връщане на парите:

Ние ще ви изпратим колет отново или ще ви възстановим парите, ако пратката се губи, ще бъде повредена по време на транспортирането или ще бъдат получени не на този продукт.Моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви помогнем.

Коментари:

· Ако сте доволни от нашия продукт и добро обслужване, моля пишете ни на положителните отзиви, ние ще ви много благодарни.

· Ако нещо не е така, моля, свържете се с нас, преди да напусне на върха и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне, докато всичко ще работи.

sku: w134719

Номер на модела Игли за сватбена елече
Произход Континентален Китай
Класификация Изкуствени цветя
Цветен стил Корона цвете
Тип розов
Материал Коприна
Извинение Парти
Стил Цвете

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени