Коледно дърво, topper, Куха звезда, Коледно Дърво, Желязо звезда, Topper, пенливи украса за Коледната елха, украса за дома, офиси

Коледно дърво, topper, Куха звезда, Коледно Дърво, Желязо звезда, Topper, пенливи украса за Коледната елха, украса за дома, офиси

За дома и градината
35.09лв. 15.79лв.
В наличност
(0 Коментари)

Topper за коледната елха, куха звезда, Коледно дърво, желязо звезда, topper, блестящи декорации за коледната елха, украса за вашия домашен офис

Основни елементи: 1. Създайте атмосфера: Това е изключителна коледна украса с пентаграма може да създадете празнична и щастлива атмосфера в дома си.Този продукт е много практично.

2. Декоративен ефект: Този topper за коледната елха има елегантна форма, която ще даде на дървото е по-ефектен вид и ще играе декоративна роля в дома си.

3. Трайно качество: Изработен от устойчив на железен материал, този topper за коледната елха не е лесно да се деформира и избледняват.Той се отличава с превъзходно качество на изработка и на официални дизайн, който ще си коледно дърво.

4. Надежден монтаж: Горна звезда здраво закотвени на едно дърво с помощта на лесни за употреба методи на спирално конус с долната дърворезба.Не е нужно да се притеснявате за това, че тя ще падне или раскачается.

5. Универсално използване: Този topper за коледната елха може да се използва широко в домове, офиси, търговски центрове, хотели и ресторанти, добавяне на празничното настроение на много помещения.

Характеристики:

Търсите изискано бижу във формата на коледно пентаграма за своята празнична коледна елха?Този topper, умело проектиран, за да изпълнява декоративна роля, оборудван със звезда на върха, която надеждно закотвени, което го прави идеално подходящ за вашата коледна елха.

Спецификации.:

Заглавие: Topper за коледната елха

Материал: ковано желязо

Размер: около 25 * 30 см

Списък на продуктите:

1 * Topper за коледната елха

Бележки:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради разлика в ръчен измерения, моля да се допуска разлика в размера на 1-3 виж

sku: w135414

Тип комплект no
Поддръжка Директна доставка / търговия на Едро
Произход Континентален Китай
Номер на модела Topper за коледната елха
Тематичен Модел Звезда
Търговска марка liilaimic

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени