2024 Нов преносим титуляр за палатки с колчета за палатка, прът за навес, фиксирана тръба, подсилени ветрозащитный титуляр за тента за нощуване на открито

2024 Нов преносим титуляр за палатки с колчета за палатка, прът за навес, фиксирана тръба, подсилени ветрозащитный титуляр за тента за нощуване на открито

Къмпинг и туризъм
16.24лв. 13.81лв.
В наличност
(0 Коментари)

Характеристики:

OOTDTY ;

Неподвижна поставка за тръби с покрив, изработен от стомана с висока твърдост, което осигурява дълъг живот и ветроупорен характеристики за открито, като пешеходен туризъм и риболов.

Благодарение на регулируема дизайн с двойна гайка и двустранно крепежному механизъм може надеждно заключване пръчка на един навес, за да се гарантира стабилност и сигурност.

Диаметър на притежател е 34 мм / 1,34 инча, което отговаря за пръчки с различна дебелина.Лесен за инсталиране и използване, лесен за употреба и могат бързо да бъдат инсталирани.

Предназначен за любителите на къмпинги и организаторите на дейности, този титуляр за пръчки от неръждаема стомана, е задължителен аксесоар за инсталиране на палатки и сенници.

Независимо от това, располагаетесь дали сте на къмпинг, в дивата природа или организирате събитие на открито, с неподвижна тръбна стойка за маса Навес Род осигурява солидна стабилност и лекота на инсталиране.

Технически характеристики:

Материал: стомана

Цвят: черен / зелен / каки /червен / жълт / оранжев

Размер на притежателя на пръта, за палатки: 100x65 mm /3.94x2.56 инча

Дължина колышка за палатки: 30 см / 11,81 инча

Пратката включва:

1x държач за пръти за палатки

2x колче за палатка

Забележка:

Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да направите поръчка.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.

sku: w140515

Търговска марка ПОЯС
Произход Континентален Китай
Тип аксесоари Друго

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени