Коледно дърво, ресни, декорации, определени за създаване на коледната атмосфера, Креативни подаръци за хол, спалня

Коледно дърво, ресни, декорации, определени за създаване на коледната атмосфера, Креативни подаръци за хол, спалня

За дома и градината
8.23лв. 5.76лв.
В наличност
(0 Коментари)

Тази страхотна елха се предлага с каишка за лесно закачане и е идеалното допълнение към вашия коледен елочным декорам от ресни.

Технически характеристики:

Име: Коледна елха от ресни.

Материал: Полиестер

Размер: 3 щеки, комплект от 3 елемента: (приблизително) 35 * 20 см / 13,78 * 7,87 инча, комплект от 3 елемента: (приблизително) 25 * 10 см / 9,84 * 3,94 инча

Тегло: около 250 г

Опаковъчен лист:

1 комплект * Коледно дърво от ресни с ръцете си (аксесоари за 3 дървета)

Прочетете повече за продукта

1. Шарм собствените си ръце: Създайте своя собствена красива коледна елха с помощта на този пълния комплект, който включва в себе си всичко необходимо за създаването на шедьовър, ресни.Насладете се на практически опит за създаване на собствени декорации и направете своя индивидуален завършек на вашият празничен сезон.

2. Чар в стил бохо: Този комплект за diy позволява ви да създадете своя собствена форма на коледната елха, придающую си креативен вид.Комплект за ресни е направен от висококачествени памучни въжета и дървени мъниста и идва с подробни инструкции и аксесоари.

3. Вдигнете атмосфера на празника: Доведете в дома си уютен празнична нотка, с помощта на тези коледни елхи от ресни, направени със собствените си ръце.Идеален за декорация на детски стаи, хол, тераси или коридори.Добавете чар и топлина Коледа, свадьбам, вечеринкам или скача на раждане, като създава весела атмосфера.

4. Лек: Този коледен висулка от ресни лесно подвешивается и няма да навреди на вашите стени или потолкам.Можете да използвате приложената шнур да виси тези за окачване на стената.

5. Радостта от празника: Нашият комплект за елхи от ресни със собствените си ръце - чудесен начин да се приближи с любимите си хора при създаването на уникални декори от ресни.Разделете радост на Коледа със семейството си, колеги, съученици и приятели, като дава воля на творчеството.

sku: w1429

Електроника no
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени