Цветна Празен етикет за бутилки, буркани, подправки, етикети с написан от ръката на име, Лични бележки, 250 бр./ролка, Канцелярская стикер

Цветна Празен етикет за бутилки, буркани, подправки, етикети с написан от ръката на име, Лични бележки, 250 бр./ролка, Канцелярская стикер

Учебни и офис консумативи
11.14лв. 5.58лв.
В наличност
(0 Коментари)

Тагове: Е стикер

Стикер с имената на биркой

Етикети с имената на биркой: проста поименна етикет наклеивает ролка в опаковка, много стикери за ежедневна употреба, 250 броя в ролка.

Етикети с бирками 4 цвята: Ролка етикети с регистрирани бирками включва 4 цвята: червено, жълто, синьо и зелено, което много ясно се вижда при използване.

РЕД И МЕТОДИЧНОСТЬ: можете да ги използвате за организиране и сортиране на стоки, маркировка, собственост на ви лого или сортиране на вашите продукти.Независимо дали сте у дома, в офиса или където и да било; поддържането на реда във вашите неща става атрактивен начин, без много неприятности!

Висококачествен материал, хартия: Тези стикери с името произведени от хартия на стандарт за качество, нетоксични, притежават супер-лепило за залепване на дрехите и компютър.

Широко приложение: Тези лични етикети се използват широко в буркани, бутилки, саксии, кутии, папки, дрехи или каквото и да било друго.

sku: w14303

Использование01 разграничение буркани за подправки
Използването на 03 сортиране на книги
Материал Хартия
Възраст > 3 ГОДИНИ
Размер 25mmx45mm
Номер на модела Канцелярская Стикер
Форма Кръг
Използването 02 сортиране на дрехи
Брой 250шт/ролка
Характеристика самоадгезивный
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени