Обтегачи На Палатки Ветрозащитный Чадър Фиксиран Каишка Вратовръзка За Многократна Употреба Устройството За Обтягане На Ремъка Чадър Аксесоари За Къмпинг За Палатки Навес От Слънцето

Обтегачи На Палатки Ветрозащитный Чадър Фиксиран Каишка Вратовръзка За Многократна Употреба Устройството За Обтягане На Ремъка Чадър Аксесоари За Къмпинг За Палатки Навес От Слънцето

Къмпинг и туризъм
3.15лв. 2.20лв.
В наличност
(0 Коментари)

Този фиксиран колан държи здраво си уличен чадър.Той е изработен от здрав материал е ключалката за по-удобно закрепване и регламентирана структура за чадъри в различни размери.Бърз превключвател позволява, при необходимост, затегнете или разхлабите каишка.Насладете се на чадър от слънцето, без да се притеснявате за това, че го отнесе вятъра.

Технически характеристики:

Размер:

Дължина: около 200 * 2 см / 78,74 * 0,79 инча

Средно: около 19,5 * 2 см / 7,68 * 0,79 инча

На кратко: около 9,5 * 2 см / 3,74 * 0,79 инча

Материал: полиэфирное влакна

Цвят: черен

Опаковъчен лист:

2 бр. x въжета за фиксиране на чадър за двор (дължина)

1 бр. x лента за закрепване чадър за двор (средно)

2 бр. x въжета за фиксиране на чадър за двор (къси)

Повече за продукта

1. Надеждно влакно: Тази обтегач за кемпинговой палатка е направена от висококачествен полиестерен плат, износостойкого и упорит за разтягане.Тя твърдо държи на палатката си и могат да издържат на силен вятър и дъжд.

2. Сигурно и стабилно В тези застежках за кемпинговых палатки се използва конструкцията на ключалката, която им позволява плътно подсигурява на един стълб чадър.Благодарение на това те не се подхлъзна и не са отслабени, че може да навреди на обтегачи на вашата палатка.

3. Регулируем обтегач: Тази обтегач има регламентирана структура, която да е подходяща за кемпинговых палатки различни форми и размери.Той също е снабден с фиксиран каишка за външно чадър, който може лесно да се регулира в зависимост от вашите нужди.

4. Спестяване на време и усилия: Тази обтегач за кемпинговой палатки има лесен рычажный дизайн, който позволява лесно да закача и отстегивать чадър за секунди.Забравете за ремешках за поставяне на чадър за вътрешния двор или на сложни възли и да се насладите на вашата почивка на открито.

5. Широко приложение: Тези въжени катарами за палатки са идеални за пешеходен туризъм, къмпинг, туризъм или скално катерене.Можете да ги прилага към своите палатка-зонтику, зонтику от слънцето, походному навесу, скривалище или зонтикам, за да те останаха устойчиви и сигурни.

sku: w144961

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени