5шт Открит Колче за къмпинг Мотивирано Винт Пирон Якорные колове, Колчета Туристическа палатка Брой за къмпинг Кол за палатка във формата на витло Брой за навес

5шт Открит Колче за къмпинг Мотивирано Винт Пирон Якорные колове, Колчета Туристическа палатка Брой за къмпинг Кол за палатка във формата на витло Брой за навес

Къмпинг и туризъм
8.10лв. 3.80лв.
В наличност
(0 Коментари)

5 бр. колове за кемпинговых палатки, защитени от корозия, високо съдържание спирала пластмасови пирони за заземяване на палатки премиум-клас.

Изработени от висококачествен материал, нашите колове за кемпинговых палатки са трайни, устойчиви на корозия и тяхното не е лесно да се деформира.

В зависимост от вашите реални потребности, тези колове за къмпинг подходящи за закрепване на палатки, тенти, tarps и т.н. Леки и преносими, можете да ги носите в раницата.

В сравнение с други подобни продукти, нашите колове за кемпинговых палатки са лесни за инсталиране: просто хванете две дръжки, поставете колове в земята и завъртете.Не се изисква чук и други сложни инструменти.

Тези здрави колове, осигуряват надеждна опора на всеки терен.Идеален за закрепване на палатки, tarps, навеси, постелки за пикник, слънчеви очила и други улично оборудване.

Ярки цветове не само добавя индивидуалност, но и подобрява видимостта, намаляване на риска от препъне или злополуки.Идеален за къмпинг, разходки, катерене и още много други.

Описание:

Представяме на нашите колове за кемпинговых палатка е идеално решение за всички нужди на открито!Благодарение на иновативни дизайн на тези пирони за заточване на улесняват инсталацията.Вече не е нужно да се занимавам с чукове или други инструменти - просто хванете две дръжки, поставете фаску в земята и са на ротационен принцип.Това е толкова просто!Нашите спирала колове за палатки осигури по-надеждно сцепление и по-добра устойчивост на вятър в сравнение с традиционните.Можете да бъдете сигурни, че те сигурно ще запази вашите къмпинг палатки, навеси и други външни конструкции на място дори и във ветровито време.Но това не е всичко - нашите спирала колове за палатки и са проектирани с оглед на съображения за сигурност.Ярки цветове не само придава индивидуалност, но и подобрява видимостта, намаляване на риска от препъне или злополуки.Направени от здрава пластмаса, тези колове за палатка са трайни.Те по-здрав, отколкото обикновените пластмасови пирони, така че е лесно да се съборят или да се огъват.Отидете ли на екскурзия, организиране на пикник или да се наслаждавате на барбекю на открито, нашата спирала колове за палатки - незаменим аксесоар.Те са подходящи за различни сцени на открито и ще ви осигури спокойствие, знаейки, че вашата инсталация е безопасно.

Име на продукта: Брой къмпинг

Материал: пластмаса

Характеристики: Здрав, издръжлив, широко използвани, ярка на цвят

Бленда: 0,6 см

Подробна информация за размера:

L: 28 см / 11,02 инча, W: 5 см / 1,97 инча (прибл.)

Диаметър: 1 см / 0,39 инча (прибл.)

Бележки:

Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Комплектът включва:

5 x кол за кемпинговой палатки.

sku: w147523

Тип Палатката е за 3-4 човека
Произход Континентален Китай
Тип аксесоари Нокти за палатка

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени