USB Жилетка С Топъл От Графенового Въглеродни Влакна, Яке С Подгряване, Дрехи С 3 Подложки С Подгряване, Унисекс Електрически Жилетка С Дълъг Топъл USB

USB Жилетка С Топъл От Графенового Въглеродни Влакна, Яке С Подгряване, Дрехи С 3 Подложки С Подгряване, Унисекс Електрически Жилетка С Дълъг Топъл USB

Къмпинг и туризъм
142.56лв. 52.75лв.
В наличност
(0 Коментари)

Останете в топлината и уюта на улицата с нашата яке с USB-топъл.Благодарение на системата за бързо отвеждане на топлината и дизайн отопление на гърба и двоен джоб, тя запазва топлина в студено време.Благодарение на 3-степенна регулиране на температура, той е подходящ за различни видове дейности, като например къмпинг, каране на скейтборд, самостоятелно шофиране, скално катерене, колоездене, пътуване, гмуркане и ежедневното затопляне.Лесна поддръжка, тази яке просто има нужда от всеки фен на активния отдих.

Характеристики:

Име на продукта: Жилетка с подгряване

Материал: полиэфирное влакна (полиестер) + памук + графеновый нагревателен лист

Размер: виж Таблица с размери

Характеристики: интелигентен обогревающий жилетка, USB-отопление, три регулатор на температурата, външна водоустойчив плат, топла и удобна, дишаща, вградени 2 притопляне на цялото тяло може да се пере (не може натискане), препоръчително е ръчно пране, а не химическо чистене, може да се мотае, да изсъхне, не може натискане или се сушат в пералната машина!

Забележка: Мобилен източник на захранване 5 (трябва да вземат със себе си)

Инструкции за употреба:

Отворете джоба, включете USB порт за мобилен източник на захранване (препоръчително да се използва 5 / 2).

Продължителното натискане на ключа в продължение на 3 секунди, превключвателя свети в червено, стартирайте системата за отопление

Натиснете превключвателя още веднъж, индикаторът променя цвета, променя температурен режим

Червени висока режим (45-55 градуса по Целзий)

Бял режим средна температура (35-45 градуса по Целзий)

Синьо режим на ниска температура (25-35 градуса по Целзий)

Натиснете и задръжте ключа за захранване в продължение на 3 секунди, за да изключите системата за отопление.

Задължително изваждайте зарядното устройство при пране, може да се пере, да не се излага на химически почистване, може да се суши

Инструкции:

Светлинен индикатор за дрехи при възникване на ситуация на мигане или автоматично изключване на захранването, моля, проверете достатъчна ли мощност зарядното устройство и включете зарядното устройство към интерфейса 2A.

Списък:

1x жилетка с подгряване

Вижте повече детайли за продукта

1. Незабавен комфорт: Подобрете своите зимни впечатления с помощта на нашия жилетка с USB-топъл.Модерна технология за топлинна тел от полиестерни влакна бързо се отделя топлина, което ви незабавно затопляне и чувство за комфорт в студеното време.

2. Комфорт с по-топъл: Насладете се максимално на топлина и комфорт с нашите жилетка с USB-топъл.Конструкция отопление на гърба и двойни джобове, както и на 3 зони на отопление стопли гърба, ръцете и корема.Останете уютни, където и да отидете.

3. Контрол на температурата: Удобно за регулиране на желаната температура с помощта на 3-скоростни настройки.Да се свърже директно до вашия мобилен източник на захранване (не е включен в комплекта) за захранване на ризи.

4. Безопасен и лесен за поддръжка: Тази жилетка с USB-топъл е предназначена за предотвратяване на изтичането на електричество и може да се пере в машина, без да наранява система за отопление.

sku: w150146

Кацане Отговаря на размер, вземете своя обикновен размер
Произход Континентален Китай
Пол Мъже
Характеристика Термо печат
Номер на модела Жилетка с електрически отопляеми
Материал ПАМУК

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени