Класически градски автомобил за събиране на отпадъци, строителни блокове, модел, Тухли, Монтаж, дисплей, Детски играчки, подаръци, 336 бр.

Класически градски автомобил за събиране на отпадъци, строителни блокове, модел, Тухли, Монтаж, дисплей, Детски играчки, подаръци, 336 бр.

Строителни играчки
124.25лв. 62.13лв.
В наличност
(0 Коментари)

Здравей, приятелю, добре дошли в моят фирмен магазин MOC.

MOC - това е проява на въображение и креативност.Ако на вас и вашите приятели харесват MOC building blocks, моля абонирайте се за нашия магазин.Ние предлагаме на едро и изключителни услуги за персонализиране, както и феновете на магазина могат да се ползват големи отстъпки!

Внимание: Всички стоки в нашия магазин са индивидуални изделия MOC, които обикновено се изпращат в рамките на 7-15 дни.Ако не е посочено друго, етикети и минифигурки в комплекта не са включени.Отпечатани подробности ще бъдат заменени с обикновени.След оформяне на поръчка, моля, свържете се с продавача и да посочите адрес на електронна поща за инструкции за инсталиране във формат PDF.

Име на продукта: Камион За събиране на боклук

Материал: 100% екологично чист ABS-пластмаса.

Опаковка: Екологично чисти пакети ИНВЕСТИЦИЯ.

Опаковъчен лист: 1 комплект от детайли градивен и инструкции за инсталиране във формат PDF (PDF може да получите, като се свържете с продавача).

Всички детайли преминават през проверка на качеството преди изпращане.Ако получите някакви повредени или липсващи детайли, не се притеснявайте, ние ще ви изпратим безплатна замяна.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас и ние ще ви предоставим задоволително обслужване.При поръчка от страни от ЕС на стойност над 150 евро, може да се наложи плащането на мита.

Ако се сблъскате с някакви трудности в процеса на закупуване, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще ви предоставим решение в рамките на 48 часа.Ако смятате, че нашите продукти и услуги са прекрасни, моля, дайте ни оценка от 5 звезди, което ще подтикне да ни предложи по-добри продукти и услуги!

Пожелавам ви приятно пазаруване!

sku: w1554

Търговска марка МОКТОЙКИТЫ
Препоръчителна възраст 14+y
Предупреждение Не яж
Тема мотори, Камиони, Автомобили
Номер на модела MOC
Баркод No
Произход Континентален Китай
Материал Пластмаса

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени