Интелигентен Цифров Регулируем душ за нощуване на открито, Преносими Електрически помпа за душа, за къмпинг, за пътуване, плаж, измиване на автомобили, за домашни любимци.

Интелигентен Цифров Регулируем душ за нощуване на открито, Преносими Електрически помпа за душа, за къмпинг, за пътуване, плаж, измиване на автомобили, за домашни любимци.

Къмпинг и туризъм
126.48лв. 74.63лв.
В наличност
(0 Коментари)

Без инсталиране: Преносим душ на открито, не изисква инсталация, лесен за използване, много подходящ за къмпинг, разходки, пешеходен туризъм, плаж, домашни любимци, поливане и т.н.

Индикация на температурата и регулируем спирка на подаване на вода, Благодарение на интелектуална дигитален дисплей, цифрово и цветен дисплей в реално време температурата на водата се определя от пръв поглед, като предотвратява дискомфорт, причинен от прекалено висока или прекалено ниска температура на водата.количеството на водата може да се регулира, пръскане може да бъдат далечни, а драг - голям.

Висококачествен двигател: двигател от чиста мед, по-силен ефект водопоглощения, деликатен и силен поток от вода, водопоглъщаемост само 10 мм. Тиха работа, не ще алармата на околните.

Дълъг срок на експлоатация: Вградена батерия с голям капацитет с капацитет от 4400 mah, ниска консумация на енергия, при пълно зареждане може да работи около 90 минути, които могат да отговарят на вашите ежедневни нужди за къпане.

Обикновено почистване: Дизайн с подвижна дъно, лесна за поддръжка, удължен живот на помпата за душата.Вграден филтър позволява ефективно филтрира замърсяване на водата.

Надеждно качество: Изработен е от инженерната ABS пластмаса, здрав, устойчив на падане и на високи температури, не е лесно остарява.Ниво на водоустойчивост IPX7, по-безопасни за използване.

Модел: Интелигентен дигитален дисплей

Батерия: Вградена литиева батерия с капацитет 4400 mah

Водоустойчивост: IPX7

Цвят: както е показано на фигура

Материал: ABS

Размер: 80x80x120mm / 3.1x3.1x4 дървен материал.7in

Съдържание на опаковката:

1 * Помпа за душ

1 * Накрайник за душ

1 * Тръба

1 * Държач за душ

1 * USB кабел

1 * чанта за съхранение

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: Отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: w157786

Тип Джоб, Комплект инструменти
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени