Мини-Самобръсначка ZAO Самобръсначка Тример За Брада Самобръсначка Преносим Мини-Самобръсначка Възвратно-Постъпателно Бръснене USB Зареждане на Razor Самобръсначка За Мъже

Мини-Самобръсначка ZAO Самобръсначка Тример За Брада Самобръсначка Преносим Мини-Самобръсначка Възвратно-Постъпателно Бръснене USB Зареждане на Razor Самобръсначка За Мъже

География
81.41лв. 43.91лв.
В наличност
(2 Коментари)

Електрическа самобръсначка за мъже Mini-Shave Преносима USB-покет електрическа мини-самобръсначка ZAO, Машинка за оформяне на брада, самобръсначка, преносим инструмент за електрически самобръсначки

Характеристики на продукта:

* Най-доброто бръснене: 15-лезвийное остър нож turbo whirl от неръждаема стомана, специализирана в твърда брада, фолио от неръждаема стомана с дебелина 0,1 мм, мрежа за ножове с двоен пръстен 3D, увеличават обема на бръснене, плаваща на повърхността на дъга разглаживается и се придържаме към кожата, отстранява косъма от корена.

* Точно и безболезнено бръснене: честота на въртене на двигателя са съответно 6600 об / мин, което е два пъти по-висока от тази на обикновените електрически самобръсначки, а бръснене точно и безопасно.Дори и при ниска мощност и честотата на въртене на двигателя може да се стабилизира, ефективно предотвратява засядане на брадата в бритве и осигурява безболезнено бръснене.

* Използването на влажна и суха среда и ниското ниво на шум: той е водоустойчив по стандарт IPX7 и поддържа измиване на тялото.Водоустойчив при потапяне, никога не се притеснявайте за бактериални остатъци, сухота и влага с двойно предназначение, стерилитет и хигиена. Нискочестотен двигател с микровибрацией, непрекъсната мощност, висока скорост и ниско ниво на шума.

* Имат бръснач: малък по размер, можете лесно да я поставите в джоб на дънки и да вземе със себе си.Алуминий метален корпус, нескользящий, издръжлив и лесен.Идеален за пътуване със самолет, бизнес пътувания, офис, кола, в движение, къмпинг и още много други.

* Бързо зареждане: бързо зареждане за 30 минути, може да се използва повече от 6 часа, от 60 дни продължителна употреба.Използват USB интерфейс, зареждане удобна и компютър, лаптоп, мобилен захранване и т.н. Могат да се презареждат.

Напомням: Сребристо и черно, които са марки Ад, а останалите - с конвенционалните бръсначи.

A:

Забележка: Новата и старата опаковка, ще бъдат доставени на случаен принцип, продукти и едни и същи, различна е само опаковка

Старата опаковка: външния вид на продукта с думата "ЗАО".

Новата опаковка: актуална надпис "2023", на обратната страна на продукта.

Старата опаковка

Нова опаковка

Използване във влажна и суха среда и ниското ниво на шум:

Водоустойчивост IPX7 и възможност за измиване на цялото тяло.Водоустойчив при потапяне, никога не се притеснявайте за бактериални остатъци, сухо и мокро, с двойно предназначение, стерилна и хигиенично. Нискочестотен двигател с микровибрацией, непрекъсната мощност, висока скорост и ниско ниво на шума.

Blade:

15 остриета остър турбо-завъртете нож от неръждаема стомана, която е специализирана в твърда брада, фолио от неръждаема стомана с дебелина 0,1 мм, мрежа за ножове с двоен пръстен 3D, увеличават обема на бръснене, плаваща на повърхността на дъга разглаживается и се придържаме към кожата, отстранява косъма от корена.

Имат бръснач:

С малки размери, можете лесно да я поставите в джоб на дънки и да вземе със себе си.Алуминий метален корпус, нескользящий, издръжлив и лесен.Идеален за пътуване със самолет, бизнес пътуване, на работа, в офиса, в колата, в движение, къмпинг и още много други

sku: w16327

Търговска марка Donirt
Произход Континентален Китай
Тип на уреда за лична хигиена Електрическа самобръсначка

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед
  • Анонимен

    2023-11-08

    Тя е много малка и я е удобно за носене, на мен тя много ми харесва!

  • Анонимен

    2023-11-07

    Купих това за приятеля ми, и наистина го обичам, колко е малка и удобна. Отлично вземат със себе си на почивка и това е много лесно за почистване. Харесва, че към него е прикрепена четка за почистване и чанта за носене.

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени