652F Домакински детектор за течове на вода, за откриване на наводнения, Аларма за вода, 135 db, аларма за сензора на водата, сигнализация за наводнението, детектор на батерии

652F Домакински детектор за течове на вода, за откриване на наводнения, Аларма за вода, 135 db, аларма за сензора на водата, сигнализация за наводнението, детектор на батерии

Подобрения в дома
8.59лв. 4.72лв.
В наличност
(0 Коментари)

Характеристики:

Това е надежден сензор, използван за откриване на повреди от вода на кухни, мазета и бани.Уведомява за тях потенциалните разливане и наводненията.

Аларма изработени от пластмаса и електронни компоненти, е водоустойчива конструкция, която може да плува по водата за откриване на течове и предотвратяване на щети на водите.

Осигурява силен сигнал за тревога, който може да достигне 135 хил.лв.Аларма в два режима. Защитете дома си от наводнение.

Два начина за инсталиране: наземен монтаж/ стенен монтаж, окабеляване.Лесна инсталация.Лесно може да поставите навсякъде, където искате.

Можете да го инсталирате в близост до мивки, унитазами, перални машини или бойлери за ранно откриване и предотвратяване на щети на водите.

Технически характеристики:

Материал: пластмаса

Диаметър: прибл. 10 см / 3,94 инча

Модел на батерията: 6F22 / 9V

Ток за възстановяване на сигнала: 65 ma

Продължителността на възстановяване на сигнала: 25 часа

Ток в режим на готовност: 3,5 ¿

Време на изчакване: 23 години

Децибели на силата на звука: 135 db

Работна температура:-10 ° C-70 ℃

Комплектът включва:

1x детектор за изтичане на вода

Забележка:

Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да направите поръчка.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

sku: w1638

Търговска марка ANENG
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени