3D Отклеивание и приклеивание корони Залепваща Гъвкава формоване довършителни 3D Гъвкава кантиране на тапети за вашия дом офис хотел направи си САМ Украса

3D Отклеивание и приклеивание корони Залепваща Гъвкава формоване довършителни 3D Гъвкава кантиране на тапети за вашия дом офис хотел направи си САМ Украса

Подобрения в дома
2.63лв. 1.04лв.
В наличност
(0 Коментари)

3D-лепило за короната формоване, гъвкави формиране на финала, 3D-гъвкава кантиране на тапети за вашия офис, хотел, декориране със собствените си ръце

Основни моменти: 1. Здрав материал: Корнизи произведени от висококачествен полиетилен, който е мек, въздействие, влагостойким и трайна.Това помага да украсят вашия дом.

2. Самозалепващи дизайн: Това е отклеивающееся формоване на короната закрепени лесно и не оставя лепкави следи при отклеивании.Тези корниз апликации са здрава самозалепваща основа, която служи дълго време.

3. Лесна инсталация: Тази подплата от пяна е водоустойчив и безопасно, така че той може да се използва в банята или кухнята.Лесно можете да я инсталирате без други специални инструменти.

4. Практично и полезно: Можете да отрежете формовочную накладку до желаната дължина.Тя може да се прилага върху всички плоска и гладка повърхност.Висок вискозитет осигурява трайност и лекота на използване.

5. Широко се използва: Тези обойные бордюри могат да се използват за украса на стени, врати дограма, врати отвори, стълби, декори за телевизор, стенни шкафове, фрески, тавани, прозорци и други предмети от домашния декор.Те също могат да се използват като защитни стикери за всеки ъгъл.

Описание на Нашите корнизи за коронки Peel and Стик са изработени от висококачествени материали, които са гъвкави, устойчиви, дълготраен и безвреден.Можете да ги използвате за създаване на бижута със собствените си ръце за вашия дом.Те са идеални за декорация на бани, спални, кухни, декори за телевизори, тавани, бордюри, шкафове, огледала и много други.

Технически характеристики Заглавие: Самоклеящийся водоустойчив рамка за тапети

Материал: полиетилен

Цвят: бяло, черно, сребристо сиво

Размер: около 225*8*0.7 см/88.58*3.15*0.28 инча

Опаковъчен лист

1 x рамка за тапети

sku: w1651

Директен доставка Поддръжка
Обработка на повърхността Точков пластмаса
Произход Континентален Китай
Ширина 8cm
Дължина 225cm
Подставка3 Водоустойчив
Подставка2 защита от сблъсък
Материал Други
Стил Европа
Стил 2 Линия на талията
функция 1 Самоклеящийся
Стил 1 ъглова линия
Модел Обикновен
Използването на Кухня
Характеристика Водоустойчив

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени