Апарат с USB зареждане - идеален подарък за празниците, овлажнител на въздуха с капки вода и RGB-ночником - Креативна ароматерапия

Апарат с USB зареждане - идеален подарък за празниците, овлажнител на въздуха с капки вода и RGB-ночником - Креативна ароматерапия

Блинницы
64.81лв. 38.89лв.
В наличност
(0 Коментари)

Овлажнител за въздух с капки вода, Антигравитационный RGB лека нощ, Антигравитационный дифузьор, Креативна машина за ароматерапия, Празнични Готини подаръци

Характеристика:

1. Иновативен антигравитационный дизайн: Този уникален овлажнител за въздух създава оптическа илюзия бавно издигайки се нагоре капки вода, създавайки уют и футуристичен визуален ефект.Той помага за облекчаване на стреса на ежедневието и на работа.Въпреки компактния си размер, този мощен настолен овлажнител е с обем вода 350 мл и поддържа непрекъсната работа в продължение на 8-10 часа, без честото зареждане с гориво.Подходящ за помещения с площ от 20-30 квадратни метра, идеална за по-големи стаи, спални, всекидневни, детски ясли, домове, офиси и дори растения.

2. Интелигентно автоматично изключване: Нашият антигравитационный дифузор оборудван с интелигентен сензор за нивото на водата, който автоматично изключва захранването, когато завършва вода.Тази функция осигурява безопасност и да предотвратява всяко увреждане на устройството.Преносим резервоар за вода лесно да се пропие и да овлажнител, което го прави удобен за използване.Благодарение на резервоар за вода с по-голям диаметър за по-лесно поддържане на хигиена и удължават срока на служба на овлажнител, спомага за създаването на по-здравословна домашна среда.

3. Овлажняване на въздуха Cool Mist: Разработен с използването на по-развита технология ултразвуково разпрашване, този безтегловен спрей за помещения незабавно овлажнява сухия въздух, създавайки приятна атмосфера подходяща за дишане.Кажете сбогом на сухота в носа и гърлото.Насладете се на облекчение от дискомфорта, причинени от сух въздух, и се подобри и общото състояние на здравето.

4. Led атмосферни осветление: Този овлажнител на въздуха, служещ едновременно и създател на студена мъгла, и семицветным ночником, може да се използва като очарователния нощен спътник.Той създава успокояваща атмосфера в стаята си, а също така може да служи като декоративен елемент за вашия дом или офис.Функцията на led осветление обогатява среда, докато си почивате или спите.

5. Чудесен вариант за подарък: В сухо време този дом дифузор овлажнява въздуха, създаване на комфортна и дишаща среда.Това е чудесен подарък за приятели, семейство и съученици по поводи, като Хелоуин и Коледа.Покажете им, че ви е грижа за тяхното благополучие, и предложете практичен и интелигентен подарък.

Спецификация:

Произход: Китай

Мощност (W): 5 W

Напрежение (V): 5

Мощност:

Метод за хидратация: отвеждане на мъглата

Шум:

Размер на продукта: 238.00x235.00x80.00 мм / 9.37x9.25x3.15 инча

Защита от недостиг на вода и загуба на равновесие: поддържа

Режим на захранване: USB

Размер на кутията: 241x87x246 мм /9.49x3.43x9.69 инча

Капацитет на резервоара за вода: 350 мл

Брутното тегло: 800 грама

Обем на спрей: 100-150 мл / ч

Нето тегло: 650 грама

Номинално напрежение: 5 v

Номинална мощност: 5 W

Стил / цвят: бял

Време за работа: 8 часа

Материал на корпуса: ABS + силикон

Работна температура: 0-40 °C

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимките.Благодарим ви!

sku: w16595

Безтегловен Спрей Устройство за създаване на Студена Мъгла
Вид хранене USB
Творческа Машина За Ароматерапия Домашен Лещи Мъгла
Капацитет 1 л
Номер на модела овлажнител на въздух
Инсталация Настолен / Преносим
Мощност (W) 5w
Напрежение (V) 5V
Защита от изключване при липса на вода ДА
Брой изходи за мъгла Един / а
Метод за хидратация Отвеждане на мъглата
Използването на Домакинство
Форма Други
овлажнител на въздух Антигравитационный дифузер
Шум 36 db
Търговска марка NBRW
Класификация Източване
Функция Ароматерапия
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени