Стелки с електрически нагревател, Топло на краката, Стелки с подгряване за по-студено време, Стелки за обувки с подгряване, Акумулаторна батерия на дистанционното управление, Дишаща

Стелки с електрически нагревател, Топло на краката, Стелки с подгряване за по-студено време, Стелки за обувки с подгряване, Акумулаторна батерия на дистанционното управление, Дишаща

Къмпинг и туризъм
164.79лв. 59.32лв.
В наличност
(0 Коментари)

С нашите стельками с топъл ви бъде топло и комфортно дори и в най-студените условия.Произведени са от дишаща полиуретанова пяна, тези стелки са оборудвани с батерия от 3.7 През 2000 mah за висока ефективност на отопление.Благодарение на точния контрол на температурата те са подходящи за различни видове обувки за различните хора.Кажете сбогом на замерзающими краката си тази зима с нашите стельками топъл.

Име на продукта: Стелки с подгряване

Материал: кадифе + изкуствена кожа

Цвят: блестящ

Батерия: 3,7 В, 2000 mah, устойчиви на ниски температури, с функция за защита от зареждане на

Функция: безжично дистанционно управление с led цифров дисплей, точен контрол на температурата в диапазона от 40-65 ° C/ 104-149 ° F

Интерфейс за зареждане: pluggable-USB-кабел за трансфер на данни Type-c

Време за зареждане: 3-4 часа

Време на отопление: 3,5-7 часа (в зависимост от външната температура)

Размер: може да се реже

Размер S: 35-38 (230 mm-250 mm)

Размер M: 39-42 (256 мм-276 мм)

Размер: 43-46 (283 мм-303 мм)

Опаковка: цветна кутия 31 см. * 12 см * 3,7 см

Опаковъчен лист:

1 чифт * Стелки с подгряване за мъже и жени

1 * дистанционно управление

1 * Кабел

Повече за продукта

1. Пълен комфорт: Дишаща направена от полиуретанова пяна и висококачествен плат кадифе в нашите стельках с електрически отопляеми осигуряват комфорт, впитывающий пот и удари, като същевременно осигуряват гъвкава поддръжка на краката си.Останете уютни и комфортни през целия ден с нашите топли и меки стельками.

2. Повишете комфорта на: батерия от 3.7 През 2000 mah осигурява храна на стелки с топъл до 7 часа, като запазва краката топли дори и при екстремни температури.Времето за зареждане е 3-4 часа, което гарантира, че вие никога няма да останете без топлина.

3. Революция в регулиране на температурата: насладете се на перфектен комфорт с нашите стельками с електрическо подгряване.Точно контролирайте температурата в диапазона от 40-65 ° C/ 104-149F с помощта на безжично дистанционно управление и led цифров дисплей.С помощта на нашия прецизен регулатор на температурата можете лесно и точно да вземете само един желаната температура.

4. Бързо загряване: тези стелки с електрически отопляеми согреют вас, както никога преди.Быстроразогревающийся лист от композитни въглеродни влакна е с висока ефективност, те бързо се нагряват само за 5-10 секунди, което е идеално за използване в екстремни студени условия.

5. Регулируем размер: Постигане на перфектна форма на всеки тип или размер обувки, с помощта на нашите режещи стелки с електрическо подгряване.Този удобен и практичен функция осигурява максимална топлина и комфорт на открито, което ги прави идеално допълнение към вашата колекция от зимни обувки.

sku: w167243

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени