Самоклеящийся 8-метров двупосочен лепило ширина 20 мм, самозалепващи ленти (черен)

Самоклеящийся 8-метров двупосочен лепило ширина 20 мм, самозалепващи ленти (черен)

Външни аксесоари
13.12лв. 8.41лв.
В наличност
(0 Коментари)

Самоклеящийся 8-метров двупосочен лепило, самозалепващи ленти с ширина 20 мм (черна) кука и контур, се различават трудна детайлност и здравина, което осигурява максимална адхезия, но не оставя следи.Устойчив на сух, гниене, абразия и остава застегнутым дори след повече от многократно използване.

Могат да бъдат изрязани по размер и прикрепен към всяка чиста площ за всички видове рам, включително и пластмаса, порцелан, дърво и други сухи или с гладка повърхност, стъкло, всички видове повърхности от метали и сплави, боядисани повърхности, изделия от пластмаса.

Индустриална найлон лента за етикети It изработени от здрав найлон, на обратната страна е покрита с трайна специално лепило.Лепилото достига максимална якост след 24 часа.Моля, изчакайте 24 часа, преди да забожда ленти куки и примки един към друг за свързване на два обекта.

Самозалепваща лента устойчива на влага и е устойчив на атмосферни влияния и е подходящ за използване вътре и отвън на помещенията.Трайни влакна за куки и вериги, го правят идеален за дългосрочно съхранение на инструменти, закачане, събрания, демонстрации, бижута, съхранение и много други предмети от бита.

Моля, обърнете внимание, че самоклеящуюся нейлоновую стикер не може да се използва върху кожата, полиуретане (ПУ), изкуствена кожа, тъкани, тухлена стена, тухлени, цимент, дебели тъкани, плюше, тухлени стени, бетонни стени, мръсни стени, благата на полимерни повърхности, гъвкав винил или под вода.

Цвят: черен

Материал: найлон

Размер: 20 мм x 8 м

Съдържание на опаковката:

1 х лепкава тъкан

Само посоченото съдържание на опаковката, други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: w1701

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени