Клещи 85AC дължина 10/16 инча, клещи с дълъг игольчатым връхчета, прави, предназначени за механици, техници, предприемачи, смлян на челюстта

Клещи 85AC дължина 10/16 инча, клещи с дълъг игольчатым връхчета, прави, предназначени за механици, техници, предприемачи, смлян на челюстта

Ръчни инструменти
35.59лв. 25.98лв.
В наличност
(0 Коментари)

Характеристики:

OOTDTY

Абсолютно нов и високо качество

Ергономичен дизайн: Нашите клещи с удължен игольчатым фитил, оборудвани с удобни и противоплъзгаща се дръжка с предпазен выступом, покрити с PVC, което осигурява здрав захват, дори и при мокри условия.Изолирано коляно и предпазва вашите ръце от огнища или случайни поражения от електрически ток.Идеален за електрическа работа и ремонт.

Отлично качество: Нашите клещи изработени от легирана ванадием стомана и за трайност преминават высокочастотную втвърдяване.Полирана повърхност не само предпазва от появата на ръжда, но и придава естетичен вид.С зазорами между скоби по-малко от 0,3 мм тези клещи лесно да се справят дори със стоманена тел с дебелина повече от 1 мм.

Универсален инструмент: Тези малки клещи с игольчатым фитил са незаменими за бижутери, любители и техници в проекти "Направи си сам", а също така и за домашно и промишлено ремонти.

Лесен достъп в тесни пространства: Плътно и точното положение на гъба позволява без усилие да получите елементи и да ги манипулира в ограничено пространство.Подпружиненная дизайн осигурява плавно отваряне и затваряне на гъба, без да предизвиква умора на ръцете.Благодарение на дупката ширина от 70 мм и тези клещи позволяват да се справят с тел.

Надеждни характеристики: независимо дали Работите върху производството на бижута, на проекти със собствените си ръце или производствен ремонт, нашите клещи с игольчатым фитил осигуряват надеждни характеристики и изключителна трайност.

Технически характеристики:

Материал: стомана от хромованадиевого сплав

Тип: 12 инча/ 16 инча

12 инча: приблизително 28 см / 11,02 инча

16 инча: около 41 см / 16,14 инча

Комплектът включва:

1x клещи с дълъг чучур

Забележка:

1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да направите поръчка.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

sku: w1717

Търговска марка OOTDTY
Произход Континентален Китай
Удобства за самостоятелно приготвяне ЕЛЕКТРИЧЕСКИ

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени