Обичай Тъмно синьо Оборудвана Сватбен костюм за Мъже, Костюми на Младоженеца, Смокинги, Комплект от 3 теми, Костюми за Партита на Младоженеца, Сватбена Смокинг за Мъжете

Обичай Тъмно синьо Оборудвана Сватбен костюм за Мъже, Костюми на Младоженеца, Смокинги, Комплект от 3 теми, Костюми за Партита на Младоженеца, Сватбена Смокинг за Мъжете

Костюми и блейзери
178.60лв. 125.02лв.
В наличност
(0 Коментари)

Добре дошли в нашия магазин за мъжки костюми

Бележки преди да поръчате:

1. Ние сме фабричным доставчик и работим онлайн 24 часа.Така че, ако имате някакви въпроси относно стил, размер, цвят, доставка и т.н., моля, да споделите с нас, ние ще ви отговорим за първи път.

2. Всички костюми могат да бъдат зашити по поръчка за възрастни и момчета, ние можем да произвеждаме ги по ваши изисквания, така че, моля, изпратете ни вашите запитвания, ако искате да произвеждаме ги по поръчка.

3. Снимки в допълнение към покритие.(един комплект костюми, 2 бр, включва в себе си едно яке, едни панталони и без вратовръзка или папийонка. 3 предмет включват в себе си още една жилетка, останалите са същите като на 2 броя) други няма в пакета, само фотоэффект, моля, разберете.

Снимка костюм

Таблица с размери

Тази таблица размери, предназначени за крайния костюм, а не за тялото. моля, потвърдете вашето размер костюм, преди пускането на поръчката. (

1 инч = 2,54 см, 1 см = 0,39 инча

)

Как да се измери

Скъпа, ако стандартния размер на теб не е подходящ, ние изготовим за вас по поръчка.Не се притеснявай, цената е същата.добре дошли на избор и покупка.

Ако искате да шият костюм по поръчка, моля измерете тялото си в съответствие с ръководството по измервания и покажи ни ги.

Цветова карта

Скъпа, ако ти няма нужда от цвят, за да отговарят на снимката, можем да измислям по поръчка за вашата заявка.

Ето карта, цветен, моля, потвърдете, кой е подходящ за вас, а след това да ни уведомите.Или можете да изпратите желания от вас цвят, тогава ние стриктно ще изпълним вашата заявка.

Доставка

1). Моля, въведете вашите специални изисквания (цвят, опаковане, обявената цена и т.н.) В бележка при плащане.Времето за обработка на конкретна поръчка зависи от вида на продукта и състоянието на запасите.По принцип, времето за обработка може да варира от 3 до 15 работни дни от датата на получаване на плащането.

2). Всички стоки, които поръчвате, ще бъдат изпратени само след получаване на вашето плащане на трета страна (банката) Ние кораб на стоки на клиенти чрез China Post Air, EMS, UPS, DHL, FedEx или въздушна поща, в зависимост от конкретната ситуация.

3). Ще получите известие по електронна поща с номер за проследяване, след като вашата пратка ще бъде изпратена.Време за доставка зависи от различни страни или региони по целия свят.

4). Що се отнася до дестинации за доставка (адреса), където са достъпни само DHL или UPS, ако това е така наречената отдалечен район DHL или UPS, допълнителна такса се плаща от купувача.

5). Ние не носим отговорност за каквито и да е транспортни произшествия, забавяне или други проблеми, възникнали в резултат на действия на превозвачите или на непреодолима сила.

6). Ако пратката е пропущена по пътя към местоназначението, ние ще направим всичко възможно, за да се свържете с куриерска фирма и се актуализира за вас най-новата информация.Въпреки това, поради разликата във времето отговорът може да бъде няколко задържан.

Връщане на парите

Както винаги, ако даден продукт не отговаря на изискванията, моля, първо се свържете с нас за бърз и задоволително решение.

sku: w1778

мъжки костюм костюм homme mariage 2022
Тип изделия Костюми
trajes de hombre мъжки костюм
Тип cut Кльощава
costume homme de luxe pour le mariage costume homme de luxe
однобортный костюм terno de luxo masculino
roupas masculinas Мъжки дрехи
костюм homme костюми за мъже
Приложимо Сезон Four Seasons
trajes elegantes ал hombre Terno Masculino Completo
fatos sociais para homens мъжки костюми
trajes de hombre boda 2022 costumes hommes
Пол Мъже
traje de hombre elegante мъжки костюм
terno masculino terno
мъжки блейзър costumes hommes 2022
Тип обков Однобортный
trajes de vestir ал hombre блейзери за мъже
Място на произход Китай (континентален)
сватбени костюми за мъже нов блейзър in костюми
CN Дзянсу
traje hombre сватбени костюми за мъже
мъжки костюм от 3 теми traje de hombre elegante
костюм комплекти блейзеров
тъмно син костюм за мъже костюм на младоженеца за сватба
Стил Официално
traje de novio para boda мъжки блейзър
ternos traje formal ал hombre
мъжки костюм смокинг anzug herren
двубортный костюм Костюми
Применимая сцена случайни
Terno Masculino Completo Костюми
Тип обков панталони Ширинка с цип
Дължината на дрехата Обикновен
най-новият дизайн панталон за палта мъжки костюми
Произход Континентален Китай
Стил отпред Без шипове
traje de una hilera костюми за мъже 2022
Материал Акрил, ПАМУК, Лен, Найлон, Polyester, Ликра, Вълна

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени