2024 3D Китайски Дракон, Паричен Чанта с Дълга Късмет, Червен джоб, Хартиени пликове Хунбао, празникът на Пролетта, Червен Плик нова година

2024 3D Китайски Дракон, Паричен Чанта с Дълга Късмет, Червен джоб, Хартиени пликове Хунбао, празникът на Пролетта, Червен Плик нова година

Портмонета и поставки за монети
2.39лв. 1.44лв.
В наличност
(0 Коментари)

Характеристики:

1. Тематичен дизайн: В червено 3D-плик 2024 използва елементи на традиционната китайска култура и формата на дракон, който повишава художественность и декоративна стойност червен плик, като вашият коледен подарък по-креативен и самобитен.

2. Висококачествен материал: Червен плик е изработена от висококачествен бял картон и технологиите, топъл печат, което осигурява ярки цветове, ясни мотиви и топлината на допир, като на хората усещане за лукс.

3. Триизмерен дизайн във формат 3D: Уникален триизмерен дизайн във формат 3D придава червения конверту ярък визуален ефект, отдаване под наем като дарителю, така и на получателя на подаръка усетите силна коледна атмосфера.

4. Широк спектър на приложение сценарии: Червени пликове могат да се използват не само по време на традиционните празници, като празник на пролетта и на сватба, но и на рождени дни, абитуриентски, тържества и други мероприятия за изразяване на благословии и добра воля.

5. Голям капацитет: Всеки червен плик, запечатан и вместителен, което позволява лесно да се постави на пари, подарък карта, лотарийни билети или други малки подаръци.Това е идеален подарък за семейството и приятелите.

Спецификация:

Материал: бял картон

Размер: както е показано на снимката

Цвят: както е показано на снимката

Технология: горещо полагане на печат, преге

Комплектът включва: 1 бр.

Бележки:

Моля, се допуска на грешката се дължи на ръчно измерване.

Цветовете могат да се различават малко в различните монитори.

sku: w178265

Състав на материала картон
Произход Континентален Китай
Основен материал Хартия
Материал подплата Polyester
Търговска марка ZTBBAO

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени