Тръба маслен филтър Дюза маслораспределителя, подходящо импедансу ограничаване на пръстени, Запечатани наставка Аксесоари за 0000746086

Тръба маслен филтър Дюза маслораспределителя, подходящо импедансу ограничаване на пръстени, Запечатани наставка Аксесоари за 0000746086

Изнашиваемые детайли
6.41лв. 2.38лв.
В наличност
(0 Коментари)

Тази маслоналивная един пулверизатор осигурява оптимална работа на двигателя и по-бърз старт в студено време.Лесна за инсталиране благодарение на затворената конструкция, той е идеален стандартен заместител за вашия автомобил.

Технически характеристики:

Име на продукта: Тръба маслен филтър

Брой детайли: 0000746086

Материал: сплав

Тип: Професионални резервни части

Приложими модели: специални превозни средства

Списък на продуктите:

1 * Тръба маслен филтър

Бележки:

Моля, нека грешка 0,5 см/0,20 инча поради ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта, надявам се, вие можете да разберете.

Повече за продукта

1. Оптимизирана ЕФЕКТИВНОСТ на двигателя: Увеличете до максимум производителността на двигателя с помощта на нашата тръба маслен филтър, разработен в съответствие с разхода на масло и вътрешно съпротивление на бобини OEM-дюзи, осигуряване на съответствие с високо съпротивление и разхода на масло за подобряване на ефективността на двигателя.

2. Бърз старт в студено време: Намалете до минимум разход на масло и загуба на време за сметка на миг стартиране в студено време с помощта на нашата тръба маслен филтър без да е необходимо предварително подгряване.

3. Проста модернизация: лесно заменете старите инжектори с помощта на нашата тръба на масления филтър.Никакви промени не се изисква, повредени дюзи се заменят директно.Съвместимо с множество модели автомобили и е лесен за инсталиране за безпроблемно обновяване.

4. Стягане: Благодарение на уплотнительному пръстена нашата тръба маслен филтър предпазва от течове на масло и подобрява ефективността, като същевременно осигуряват безпроблемна работа на двигателя, това ще бъде добър избор за вас

5. Лесна интеграция: Закупете тази тръба маслен филтър за стандартна замяна на старите части.Поставете я за няколко минути, без никакви проблеми и инструменти.Идеално подхожда на двигателя и маслената система за беспроблемного шофиране.

sku: w18806

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени