Набор от Цветни Книги-Моливи, Мини-оцветяване Bulk Fun 4 Книги Забавни Мини-Книжки Допринасят за Самочувствию на децата и развитието на Осъзнатост

Набор от Цветни Книги-Моливи, Мини-оцветяване Bulk Fun 4 Книги Забавни Мини-Книжки Допринасят за Самочувствию на децата и развитието на Осъзнатост

Учебни и офис консумативи
26.32лв. 13.16лв.
В наличност
(0 Коментари)

Дайте воля на въображението на вашето дете, с помощта на нашия набор от цветни моливи.Този комплект подобрява координацията око-ръка, в същото време с него лесно и забавно да се играе.Идеални подаръци за рожден ден и Коледа, които допринасят за учене чрез игра.Позволете на детето си да се учат и опознаването на света с помощта на нашия набор от цветни моливи.

Име на продукта: албум за рисуване на графити

Материал на продукта: хартия

Опаковка на продукта: цветна кутия

Размер на продукта: (приблизително) 21 * 14,5 cm / 8,27 * 5,71 инча

Цвят на продукта: цветен

Приложимо: Подходяща за деца над три години

Функция: Стимулируйте интерес на децата и подобряване на практическите им умения и начин на мислене.

БЕЛЕЖКА:

Поради различния осветление и настройки на екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради различни ръчни измервания, моля, са възможни отклонения в размер на 1-2 виж

Списък:

1 комплект * книга за оцветяване за рисуване (4 книги)

Прочетете повече за продукта

1. Разработване на артистични умения: В тази книга за рисуване мелками представени различни сцени и модели, които вдъхновяват деца в творчеството.Тя може да стимулира интерес към изкуството, което позволява на децата свободно да изразяват себе си.

2. Развивайте творческите способности: Тази книга е за рисуване с цветни моливи помага на децата да подобрят своите практически умения и тренира координацията на ръцете и очите при създаването на цветни произведения на изкуството.

3. Практичен подарък: гледайте на развитието на творческите способности на вашето дете, с помощта на тази книга за рисуване с цветни моливи.Идеална за рожден ден, Коледа или Великден, това е чудесен подарък, който ще вдъхнови въображението и артистична изява на млади умове.

4. Развивайте въображението: Тази книга е за рисуване с цветни моливи ще позволи на вашите деца да научат да играят с цветове и форми, едновременно развивайки своето въображение и усъвършенстване на умения за мислене.

5. Висококачествен материал: Бъдете спокойни, знаейки, че вашето дете се радва на тази безвредной книгата за рисуване мелками, изработен от висококачествени, безвредни и екологично чисти материали.

sku: w1890

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени