Мини бутилка за блясък за устни за еднократна употреба Портативен Лесен за употреба контейнер за глазура за устни за бизнес пътувания

Мини бутилка за блясък за устни за еднократна употреба Портативен Лесен за употреба контейнер за глазура за устни за бизнес пътувания

Средства за грижа за кожата
1.49лв. 0.92лв.
В наличност
(0 Коментари)

Описание:

Характеристики:

Запечатани конструкция: Нашите мини-флакончики за блясък за устни за еднократна употреба и улични контейнери за течно червило имат герметичную конструкция, гарантираща запазването на любимите си средства за устни по време на пътуване.

Със своята многофункционалност и стильность: Нашите пътни флакони не само практични, но и стилни жилища.

Преносим и лесен за използване: Нашият контейнер за глазура за устни, компактен и лек, което позволява лесно да го носите със себе си в чантата или пътна чанта.

За многократна употреба и екологично чисти: Нашите бутилки за еднократна употреба за пътуване са не само удобни, но и безвреден.

Флакони за еднократна употреба със защита от течове: Нашите флакони за еднократна употреба със защита от течове са предназначени за защита от течове, така че можете да сте сигурни, че вашите любими средства за устни не прольются по време на пътуване.

Технически характеристики:

Тегло на продукта: около 14 грама

Размер на продукта: около 8 * 1.8 см

Материал: ABS + PS

Тип: Многократно

Бележки:

1. Поради влиянието на светлина и ъгъл на снимане на действителния цвят на продукта може да се различават леко от цвета, както е показано на снимката.

2. Поради ръчно измерване, моля, позволете отклонение на измерване на 1-3 **.Благодарим ви за разбирането!

Пакетът включва:

1 * Мини-Флакон Гланц за устни за Еднократна употреба

sku: w195836

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени