Бързо средство за отстраняване на стикери, лепкави остатъци, с стъргало, За премахване на лепкави петна, С стъргало, Универсално средство за почистване на автомобилни стикери

Бързо средство за отстраняване на стикери, лепкави остатъци, с стъргало, За премахване на лепкави петна, С стъргало, Универсално средство за почистване на автомобилни стикери

Почистване и поддръжка на автомобили
21.98лв. 10.98лв.
В наличност
(0 Коментари)

Описание:

Средство за премахване на автомобилни стикери лесно може да се пръска върху засегнатата област и изтрие, за да видите ефекта.

Можете да използвате това средство за премахване на лепило от етикети вкъщи, в работилницата или в колата. Подходящ за външни работи, направени от стъкло, тъкани, метал, плотове, плочки и други материали.

Начин на приложение: Преди употреба разклатете добре и накиснете на разстояние 15-25 см / 5,91-9,84 инч от външната повърхност на предмета.След нанасяне на разтвор внимателно разтривайте.

На вниманието на

1. Да се съхранява далеч от деца.Моля, работете в помещение с добра циркулация на въздуха.

2. При контакт пръски в очите незабавно изплакнете ги с вода и да се потърси лекарство.

3. Не пръскайте върху таблото или пластмасови части.

Приложение: метал, стъкло, плочки, подове, автомобили боя.

* За ненадежден външно приложение се препоръчва да се използва малка маса, ако няма проблем, тогава етикети се изтриват маса.

* Пластмаса, кожа, латекс за стени, вторичен боя за повърхността, моля, използвайте с повишено внимание

Спецификация:

Име на продукта: Препарат за отстраняване на автомобилни стикери

Нето: 100 мл

Срок на годност: 3 години

Предназначение: Бързо почистване на повърхности от лепкави вещества

Тип: пръскане

Опаковъчен лист:

1 * Средство за отстраняване на стикери

1 * Кърпа за почистване

1 * Scrappe

Повече за продукта

1. Лесен за нанасяне: средство за бързо премахване на етикети може лесно да се пръска върху засегнатата област и изтрие, за да видите ефекта.Смесват разтвори не се изисква.Бързо действие и мощен, което предотвратява избледняване, обезцветяване, напукване на кожата.

2. Средство за силен отстраняване: почиства петно само след няколко минути.Внимателно почистете средство за отстраняване на стикери и етикети, и ефект на пречистване веднага се проявява върху външната повърхност, без да оставят петна или следи от самия разтвор.

3. Пълен комплект: Това средство за отстраняване на стикери оборудвано скрепер, този здрав стъргало е изработен от висококачествен термоинжектируемого полипропилен за здравина и твърдост.Това, което прави процеса на отстраняване на по-гладка.

4. Добра защита за колата: Нашето средство за премахване на лепило и стикери осигурява добра защита на боята на колата си.При премахването на стикери, петна и т.н. не се образуват обелване или повреда.

5. Сфера на приложение: Можете да използвате това бързо и лесно средство за отстраняване на стикери вкъщи, в работилницата или при почистване на автомобила.Може да се използва за премахване на силни петна с платформа, изработени от стъкло, тъкани, метал, плотове, плочки и други материали.

sku: w201964

Сертифициране на входящи тестове ce
Специални характеристики чист
Обем на продукта 100 мл
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени