Калъф за велосипед на открито 27,5-инчов калъф за велосипед, тежкотоварни покривала за мотори 420D, калъф за съхранение на автомобил под наем, водоустойчив брезент за велосипед

Калъф за велосипед на открито 27,5-инчов калъф за велосипед, тежкотоварни покривала за мотори 420D, калъф за съхранение на автомобил под наем, водоустойчив брезент за велосипед

Външни аксесоари
48.27лв. 33.79лв.
В наличност
(0 Коментари)

Защитете своя мотор от влага и прах с помощта на този водоустойчив своята практика за велосипеди.Той осигурява пълна защита и е преносим, за по-лесно поставяне навсякъде, където ви е необходимо, независимо дали е в гараж или на улицата.Дръжте си под наем в отлично състояние.

Спецификация:

Име: Външен Калъф За Велосипед

Материал: 420DPU

Тегло на продукта: около 572 г

Размер на продукта: около 168,5x87x64 см/66,34x34,25x25,2 инча

Размера на чантата за съхранение: 26x22 см/10.24x8.66 инча

Дължина на раменния колан: 180x3,6 см/70,87x1,42 инча

Каишка с катарама: 78x1,9 см/30,71x0,75 инча

Област на приложение: Могат да бъдат инсталирани както и планински велосипеди 27.5, така и пътнически велосипеди 700C.

Опаковъчен Лист:

Външния калъф За велосипед * 1

Чанта за съхранение при доставката * 1

Сваляща се презрамка * 1

Каишка с катарама * 4

Бележки:

1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

2. Моля, извинете ме за малко отклонение от ръчно измерване.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Перфектна защита от прах: Изработен от отлични непромокаеми материали и проектирани с отлично качество на изработката на този калъф за велосипед на открито ефективно предпазва вашето пътуване от прах и влага.Здрава и износостойкая дизайн осигурява дълготрайна защита, което го прави незаменим аксесоар за всеки собственик на мотора.

2. Удобно да теглите: кажете сбогом на досадна борба с цип благодарение на дизайна на най-високо отваряне на този своята практика за употреба на велосипед.Бързо премахване и инсталирайте си планински велосипед - безпроблемно, приятно лесен достъп, без никакви досадни операции с цип.

3. Пълна сигурност: Каишка с катарама ни външно своята практика за велосипед осигурява пълна защита от вятър, дъжд и кражба, както и удължава живота на мотора.Здрав материал предпазва от образуване на ръжда и прах, както и чанта за съхранение ви дава възможност лесно да се съхранява, когато не се използва.

4. Защита на открито: Този калъф за велосипед на открито може лесно да се сгъва и съхранява в малка чанта за съхранение, което го прави удобен за носене по всяко време и на всяко място.Можете да защитите под наем от прах, дъжд, слънце и сняг с помощта на този прост за използване и трайно своята практика.

5. Защита през цялата година: Съхранява ли си под наем на закрито или на улицата, у дома или на балкона, в гаража или на път, този калъф осигурява топла защита от прах, дъжд, сняг и ултравиолетови лъчи.Той е подходящ за повечето планински велосипеди, лесно сгъване и носене.

sku: w2030

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени