Секси Етикети Foxs Момиче Водоустойчив Стикер За Лаптоп Мотоциклет Багажа Сноуборд Хладилник Аниме Момиче Стикер На Колата Секси Защита От Драскотини

Секси Етикети Foxs Момиче Водоустойчив Стикер За Лаптоп Мотоциклет Багажа Сноуборд Хладилник Аниме Момиче Стикер На Колата Секси Защита От Драскотини

Външни аксесоари
1.35лв. 0.94лв.
В наличност
(0 Коментари)

Преобразите вашия автомобил с помощта на тази уникална автомобилната етикети Foxs's Girl!След нанасяне на здрава адхезия гарантира, че тя не снимется след измиване на колата, а водоустойчива и слънчеви материали гарантират дълготраен цвят.Идеална за любителите на състезателни автомобили, този стикер придава индивидуалност на вашето пътуване.

Спецификация:

Име: секси стикер за автомобил с аниме момиче

Размер: около 18 * 13 см / 7,08 * 5,11 инча

Материал: PVC

Списък на пакетите:

1 x стикер за автомобил foxss момиче

Повече за продукта

1. Отличителен стикер Foxs Girl: ще подобри външния вид на вашия автомобил с помощта на сексуална етикети foxs момиче.Выделитесь от тълпата и да покажете вашата индивидуалност с помощта на този атрактивен дизайн.

2. Лесен за нанасяне: Почистете мястото, където ще приклеиваете стикер foxs момиче за автомобила, уверете се, че на нея няма прах, и здраво я залепете.След това махнете отметката на стикер.След нанасяне грижи не се изисква.

3. Залепваща конструкция: Този стикер за автомобил foxs момиче има солидна адгезией и няма да навреди на боята, независимо дали залепваща или физически.Му лесно отвалить, и той може да издържа на тежки атмосферни условия.

4. Защита на автомобил: Тази стикер за автомобил foxs момиче е водоустойчива и солнцезащитной и може да покрие цялото тяло на вашия автомобил, за да се предотврати надраскване.Тя е подходяща за всеки модел на автомобила, лесно се прилага и стреля.

5. Мультисценировка: Подчертайте индивидуалността на пътуването си с помощта на универсална етикети foxs момиче car decal.Идеален за спортни автомобили, състезателни коли и пикапи с прост монтаж върху всякакви гладки повърхности.При изваждането не остава мръсни остатъци.

sku: w2155

Тип изделия Стикери
Модел Други
Тип етикети Моделът
Дължина на продукта 18cm
Категория Стикери
Височина на продукта 0.3cm
Вид на материала PVC
Дизайн Карикатура
Поставянето на стикери Целият корпус
Произход Континентален Китай
Името на модела Секси стикер за автомобил с аниме момиче
Широчина на продукта 13cm
Тип На стикера на лепилото

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени