За Mazda Cx9 Cx-9 2007-2015 Етикети от неръждаема стомана Защитник на Прага на Наслагване на Прага посрещат с Педала на Аксесоари за Автомобили

За Mazda Cx9 Cx-9 2007-2015 Етикети от неръждаема стомана Защитник на Прага на Наслагване на Прага посрещат с Педала на Аксесоари за Автомобили

Външни Детайли
17.12лв. 10.28лв.
В наличност
(0 Коментари)

Важна забележка.

1. След като продавачът изпраща стоката, понякога купувачът не може да види информация за логистиката на платформата www.eakwarium.eu, можете да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да се провери и ще ви информира информация за този продукт.Или можете да 17track запитване.Links:

Https://www.17track.net/en.

Благодаря

2. Когато получите пратката на повърхността на продукта ще бъде бяла или синя защитно фолио.Моля, не се смесват с цветовете на продукта.Тя е предназначена за защита на продукта.След като го инсталирате в колата си, можете да се откъсне от този слой фолио, тогава продуктът ще има цвят, показан на снимката, с настоящето ви съобщаваме

3, Както знаем, версия на колата ще има някои разлики в различните страни.Моля, уверете се, че формата на вашия автомобил съответстват на картината, преди да закупят, благодаря.

4. Лесна инсталация, тиксо отзад.Моля, обърнете внимание, че преди да инсталирате загрейте самозалепваща се лента, с помощта на топлинен пистолет, за да артикул плътно приклеилось.

5, Начин на инсталиране: Преди да инсталирате задължително сравнете дали е разположено продукта, а след това избършете детайли, които трябва да се залепят, [без масло, без прах], и можете да залепите на оригиналната автомобилна дъга.

Професионална декорация на автомобилни аксесоари, моля, консултирайте се с нас за повече продукти!

Доставка:

Пратката ще бъде организирана в рамките на 2-4 работни дни след потвърждаване на плащането, при условие, потвърждение, информация за купувача и адрес за доставка.Моля, въведете валиден пощенски код и валиден телефонен номер, за да се избегне забавяне на доставката.

Данък върху вноса.:

Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или данъци върху вноса, събирани от митниците.

Ние ще посочим в предварително условие за стойността на продукта 5-35 долара, тази посочената цена е само за целите на митническото деклариране.

Ако имате специални желания по отношение на обявената стойност, моля, уведомете ни, ние ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди.

Коментари:

Обратната връзка е много важна за всеки магазин, който продава онлайн.

Надяваме се, че нашите клиенти ще се свърже с нас, преди да оставят негативна/неутрална обратна връзка.

Моля, съобщете за проблем с продукт, за да можем да получат възможност да се направи всичко възможно, за да помогне за решаването на проблема.

Ние сме сигурни, че ще ви предложат добро решение на вашия проблем.

Вашето удовлетворение е нашата основна грижа.Моля, свържете се с нас, за да е по-добре да разрешим всеки проблем, преди да напуснат неутрална или отрицателна обратна връзка. Голямо благодаря!

* Всички продукти се изпращат с препоръчана въздушна поща или услугата ускорена доставка, ще бъде предложен номер за проследяване

* Всички стоки ще бъдат изпратени в рамките на 2-4 работни дни

* Ако не сте получили стоката си навреме, моля, веднага се свържете с нас за допълнителна помощ.Благодарим ви за разбирането.

Характеристика:

1.100% е абсолютно нов.

sku: w224019

OEM НОМЕР. 0
Диаметъра на продукта 1cm
Дължина на продукта 1cm
Тегло на продукта 0.2kg
Широчина на продукта 1cm
Името на модела За Mazda Cx9 Cx-9 2007-2015
Сертифициране на входящи тестове ce
Височина на продукта 1cm
Материал Неръждаема стомана
Произход Континентален Китай
Специални характеристики Декоративна защита
Модел година За Mazda Cx9 Cx-9 2007-2015
Модел автомобил За Mazda Cx9 Cx-9 2007-2015
Тип изделия Хром дизайн

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени