Преносим Притежателя сапун ястия Смоляной Преносим и Водосточни Калъф за Сапун за Пътуване Компактна Кутия За сапун ястия За Мраморно Душ В Банята

Преносим Притежателя сапун ястия Смоляной Преносим и Водосточни Калъф за Сапун за Пътуване Компактна Кутия За сапун ястия За Мраморно Душ В Банята

Стоки за дома
54.71лв. 27.35лв.
В наличност
(0 Коментари)

Основни продукти:

1. Сливная капацитет за сапун: Двупластова конструкция на нашата водосточни капацитет за сапун предотвратява омекване на сапун и го предпазва от контакт с плот.Иновативно решение за източване осигурява хигиена и дълъг живот сапун ястия.

2. Трайност: Нашата мраморна форма за източване на сапуни са изработени от здрав полимер материал, който предпазва от повреда или деформация.Неговият уникален мраморен дизайн ще добави нотка на елегантност и ще подобри естетиката на вашата баня.

3. Разнообразно приложение: Тази сливная препарат за съдове е подходящ не само за дома, баня и душ, но и за туризъм, къмпинг и фитнес.Той държи здраво всяка сапун ястие и лесно източване на излишната вода.

4. Лесно се слагат: Това е сливное устройство за сапун ястия - удобно и лесно решение за спестяване на сапун ястия суха и чиста по време на пътуване.Го преносим и удобен за переноске дизайн го прави идеален спътник за пътуване, а компактните размери осигуряват удобно съхранение.

5. Универсално съхранение: да се Съхранява на ръчно изработени сапуни, гъби за почистване и други дребни предмети от бита в ред с помощта на този мултифункционален тоалетна устройство.Идеален за всяка баня или кухня.

Описание:

Дръжте един калъп сапун ще бъде суха и подредени с помощта на преносим притежателя за сапун ястия!Благодарение на уникален дизайн за източване и визуално удивителни мраморному дизайн.Титуляр идеален за домашно ползване, лесен за носене, и той ще направи живота ви по-удобен, тъй като ще се държи един калъп сапун ще бъде в рамките на reach.

Спецификация:

1. Заглавие: Сливное устройство за сапун ястия.

2. Материал: смола, жилки

3. Тегло: около 199 г

4. Брутното тегло: около 235 грама

5. Размер на продукта: около 16x12x5 см/6.3x4.72x1.97 инча

Опаковъчен лист:

1 * Преносим държач за сапун

Забележка:

1. Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

2. Поради различни измервания ръчно, моля се допуска разликата в размер на 1-2 виж

sku: w234552

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени