Есенните Модни Мъжки Маратонки с принтом, Удобни Дишащи Ежедневни Обувки, Мъжки Маратонки За бягане на равна подметка С шнур, Мъжки Zapatillas Hombre

Есенните Модни Мъжки Маратонки с принтом, Удобни Дишащи Ежедневни Обувки, Мъжки Маратонки За бягане на равна подметка С шнур, Мъжки Zapatillas Hombre

Обувки
77.94лв. 47.55лв.
В наличност
(0 Коментари)

Уважаеми клиенти, добре дошли в нашия магазин.За да направите покупката си още по-приятен, ние горещо ви напомня.Поради различия в стандартите на размера на обувки в различни страни, моля, внимателно изберете размер в съответствие с дължината на крака си.Можете да се запознаете с таблица с размери на обувки.

Таблица мъжки размери

БЕЛЕЖКА:

Моля, изберете размер в съответствие с дължината на крака си, а не с дължина обувки и дължина на стелка, таблица с размери ще ви помогне да решите 90% от проблемите с възможност за избор на размер.

Ако спирка е дебела и широка, можете да изберете размер по-голям ;

Ако на крак е тесен и тънък, можете да изберете размер по-малък.

Ако не знаете как да изберете, моля, свържете се с нас.Би било добре, ако се посочи дължината на крака в областта на поръчките.

Обувките, които изпращаме, има китайските размери, по етикет размер обувки е посочен китайски размер, а не размери в ЕВРО или ДОЛАРА.

Описание на продукта: Есенни модни мъжки маратонки с принтом, удобни дишащи ежедневни обувки, мъжки маратонки за бягане на равна подметка с шнур, мъжки Zapatillas Hombre

Опаковане и спедиция:

За коментари:

Ако сте доволни от нашите стоки и услуги, вие можете да ни помогнете да се запали пет малки звездички.Малко подбодрите нас, както и да предоставите препоръки за други продавачи.Ако имате някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ги решат.

Да получите на адрес:

Посочете пълното име и домашния номер на адрес за доставка при поръчка, защото в Русия сега действат нови правила, пощенска служба, не ще ви изпрати колет, ако не зададете пълното име.

За снимките:

Разликата в цвета може да бъде причинено от някои други причини, като отражение на цвета при осветление, фон и т.н.

За връщане:

В случай на получаване на вас е дефектен или неправилно стоки, ние ще ви ги изпратим отново или ще ви възстановим парите.Можете също така да се върне на стоки в рамките на 2 работни дни, след получаване на купувачите да носят отговорност за цената на доставката при връщане на стоки.

За данъците:

Вие облагаетесь данъци върху вноса, митническите такси, които могат да се налагат на местната митница.Ние не можем да ви информира сума причитающегося събиране, тъй като тя зависи от страната и на стоките.

Адрес за получаване:

Посочете пълното име и домашния номер на вашия адрес за доставка при поръчка, защото в Русия сега действат нови правила, пощенска служба, не ще ви изпрати колет, ако не зададете пълното име.

С най-добри пожелания!

sku: w242104

zapatillas hombre zapatillas de deporte
Произход Континентален Китай
Тип обков Чрез шнурове
Тип дизайн С щампи
Материал на подметката на Гума
Кожени мъжки маратонки мъжки обувки на плоска подметка
Материал горна част Платно
Отдел име Възрастен
Сезон Пролет / есен
кошница homme zapatillas deportivas hombre
Материал подплата Памучен плат
обувки за мъже Ежедневни спортни обувки
Тип изделия ежедневни обувки
Материал стелки EVA
Номер на модела Мъжки маратонки Z890
Маратонки за мъже Мъжки маратонки
Дишащи мъжки маратонки ниски маратонки за мъже
Тип обувки Основни модели
Кацане Отговаря на размер, вземете своя обикновен размер
Търговска марка beiyasi
маратонки мъжки 2023 спортни мъжки маратонки
Мъжки маратонки ежедневни мъжки маратонки
Характеристика Дишащата, Износоустойчиви, Защита от миризмата на

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени