LN008402 8-Жилен 99% 7n Палладиевый Кабел За слушалки, От Чисто Сребро За Sony MDR-EX1000 MDR-EX600 MDR-EX800 MDR-7550

LN008402 8-Жилен 99% 7n Палладиевый Кабел За слушалки, От Чисто Сребро За Sony MDR-EX1000 MDR-EX600 MDR-EX800 MDR-7550

Портативен Аудио и видео
685.60лв. 171.40лв.
В наличност
(0 Коментари)

За странично музикален плеър ние можем да предложим 3,5 мм 3 щифта (стерео) Съединители, 3,5 мм 4-щифта балансиран мъжки, на 2.5 mm 4 щифта балансирани съединители, 4,4 мм штекерный балансирани съединители, XLR 4-щифта штекерный съединители, XLR 4-щифта штекерный щекер, Двоен XLR 3 щифта штекерный щекер, Двоен XLR 3 щифта штекерный щекер, 6.5 мм штекерный щекер, L-образен включете 4 в 1, прав щекер 3 в 1, съединители за Iphone, с щепсел тип C. за избор.

Страна на слушалки или щепсела за слушалки същата, както на нашите снимки.Слушалки или съединители за слушалки недостъпни за избор и настройки.Име на продукта: 99,99999% 7N чисто сребро 0,01% палладиевый сплав, сплетен разход на защитен ръкав от PVC

Материал ядро: 99,99999% 7N чисто сребро 0,01% палладиевый сплав

Вътрешната структура на ядрото: 7 * 0,1 мм Максимум размер на напречното сечение за сметка на кабели с ниско съпротивление;

Диаметър на кабела: 30AWG Диаметър: 1,3 мм (на всеки проводник)

Външен материал: защитен ръкав от прозрачно PVC

Материал на изолацията: литц

Обща дължина: ± 5 см -10 см

Импеданс: Притискане на съпротива: 0,4 uf / м

Спойка: спойка YouBang Silver в комплект.

Материал вилици: ultralight авиационен алуминий с покритие покритие с висок гланц.

Материал сплитер: ultralight авиационен алуминий с гланцово покритие покритие.

За по-нататъшно подобряване на чистота и разбираемост на звука сме използвали по-дебели проводници от монокристални чисто сребро 7n.Това е много по-различно от евтини кабели от чисто сребро на други продавачи.Нашата тел е с по-голям диаметър и добавя незначително количество паладий за усилване на многослойности на звука. Доколкото знам, на други продавачи обикновено използват 0,04 mm или 0,05 mm сверхтонкую тел от чисто сребро 4n без съдържание на паладий.Въпреки това проводници от чисто сребро, чистота и импеданс не са идеални, и единственото предимство е сравнително ниската цена.Ако се стремите към по-ясен звук, разделянето и усещането многослойности, аз силно препоръчвам ви да опитате нашата тел.

С този кабел eachdiy лесно можете да замените вашия кабел за по-модерен.Това предлага повече опции за вашите hifi слушалки.

Кабел изпълнена по специална технология на плетене.Той изглежда изящно, но в същото време елегантно и леко.На допир тя е мека и лесно се съхранява, не заглушават.Ухото на куката също има предварителна форма под оптимален ъгъл, за сигурно прилепва плътно към ухото си.Можете да го носите независимо от това, слушате ли тиха музика или спортувате.

Нашите кабели, произведени от сверхчистого монокристални сребро-палладиевого сплав 7N, разработен за да се гарантира максимално чисто музикално звучене.Нашата тел лишен от примеси и кристални граници, не оставяйки нищо между вас и вашата музика. подобряване на цялостната прозрачност и яснота на звука.

Нашият кабел подобрява качеството на слушане на всички слушалки от висок клас, добавяне на детайли и енергия фантастичен звук, сцена.Той позволява на музика напълно да изразите себе си, тъй като премахва завесата, която често се добавят стандартните кабели за слушалки.

sku: w2491

Материал Метални
Произход Континентален Китай
Търговска марка EachDIY
Номер на модела кабел за слушалки
Съдържание на пакета No
Тип изделия Кабели за слушалки

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени