Ръчна прахосмукачка Безжична автоматична прахосмукачка за дома и автомобила, мини-прахосмукачка с двойно предназначение, която се презарежда за почистване на клавиатурата от козината на домашни любимци

Ръчна прахосмукачка Безжична автоматична прахосмукачка за дома и автомобила, мини-прахосмукачка с двойно предназначение, която се презарежда за почистване на клавиатурата от козината на домашни любимци

Подобрения в дома
62.89лв. 31.44лв.
В наличност
(0 Коментари)

Водещи елементи:

1. Идеална производителност: Достигне максимално засмукване с помощта на този преносим безжичен прахосмукачка.Неговата скорост 8000 БКП и 44000 об / мин осигуряват отлична производителност при всяка работа, което го прави отличен избор, както за домашна употреба, така и за използване в автомобил.Почиствайте бързо и лесно с помощта на този мощен инструмент.

2. Направено по съвест: с помощта на безчеткови двигатели с бесщеточной технология dc, този безжичен ръчна прахосмукачка осигурява по-дълъг живот и по-энергоэффективную работа, осигуряване на трайно и надеждно обслужване.

3. Лесно преносими: Този безжичен ръчна прахосмукачка с тегло около 1 килограм, създаден за подобряване на преносимост и удобство на транспорта, което ви позволява без усилие да изчистите всеки ъгъл на вашия дом или кола.

4. Широко приложение: Нашите ръчно изработени акумулаторен прахосмукачка е оборудван с плоски и дълги приложения, както и различни четки за лесно почистване на прах и отломки от всички повърхности, включително и на трудно достъпните кътчета.Благодарение на няколко интерфейси за свързване тя се използва широко и е подходящ за всички нужди за почистване.

5. Лесна за ползване: Нашите ръчно изработени безжична прахосмукачка е снабден с удобна дръжка и лека конструкция за оптимален комфорт на потребителя.Освен това, прозрачна боклук ви позволява да знаете, когато дойде време да я изпразни, с натискането на един бутон.

Описание:

В безчеткови двигатели се използва иновативна технология за постоянен ток, който осигурява максимална скорост до 8000 БКП и 44000 об/мин. с Лек и преносим, тя е идеална за поддържане на чистотата на вашия автомобил, където и да отидеш.

Спецификация:

1. Материал: ABS

2. Тегло: 430 g

3. Размери на продукта: около 18,5x16x6 см/7,28x6,3x2,36 инча

4. Работна мощност: 60 W

5. Капацитет на батерията: 1200 mah * 2

6. Зарядно напрежение: 7,4 В

7. Брой на оборотите: 44000

8. Усвояването на: 8000па

9. Начин на хранене: зареждане чрез USB

Опаковъчен Лист:

1 * Ръчна прахосмукачка безжична

sku: w2517

Номер на модела Ръчна прахосмукачка акумулаторен
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени